RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

196 Users Online (53 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> General Discussion >> Revit Project Management >> Transfer Project Standards not working

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Tue, Jan 7, 2014 at 11:14:44 PM | Transfer Project Standards not working

#1

RevitMaestro


active

Joined: Thu, Mar 1, 2007
18 Posts
No Rating


Transfer Project Standards does not seem to be working.

I updated the template in this case by changing the object styles.  For example I changed the value of stairs in section from a 1 (which is the factory default) to a 4.  This is all fine, except that when I opened up my project, which was started from the previous template before the change, and went to "transfer project standards" from the template file, I went through the process and the object styles did not update but stayed the same.  I tried several times, making sure to save the updated template file, to see if this would make a difference, and still no updated standards.  Any idea why this is the case?  Is this a bug in 2013?  I dont understand this seems like a simple task.


This user is offline

 

Wed, Jan 8, 2014 at 2:16:40 PM | Transfer Project Standards not working

#2

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 371 Votes


I have not tested this in 2013.

Have you got all 3 2013 updates installed?


This user is offline

 

Tue, Jan 21, 2014 at 4:06:34 PM | Transfer Project Standards not working

#3

RevitMaestro


active

Joined: Thu, Mar 1, 2007
18 Posts
No Rating


Yes I need to upgrade to Release 3.  I will let you know if this fixes the problem.

 

I also have 2014 installed on my machine but I want to stay in 2013 for the time being.


This user is offline

 

Tue, Jan 21, 2014 at 5:26:40 PM | Transfer Project Standards not working

#4

RevitMaestro


active

Joined: Thu, Mar 1, 2007
18 Posts
No Rating


Oh, wait, Revit LT 2013 only has up to Service Pack 1 and the standard Revit 2013 releases do not function with LT.  I know - strange that I am working in LT but that is just what I have right now.  Did they forget to include this upgrade for 2013?

 

I am switching everything over to 2014 i will check the Transfer Project Standards issue when I get there.

 

 


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

TRANSFER PROJECT STANDARDS???

Revit Building >> Technical Support

Thu, Jan 8, 2009 at 7:27:37 PM

2

transfer project standards - line weights not transfering

Revit Building >> Technical Support

Tue, Jan 12, 2016 at 5:20:53 AM

6

Transfer Project Settings

Revit Building >> Technical Support

Fri, Apr 13, 2007 at 9:56:32 PM

0

Transfer Project Standards - 'Filter' colour fills not transferring

Revit Building >> Technical Support

Fri, Jun 27, 2008 at 3:12:19 PM

1

Transfer Project Standards

General Discussion >> Revit Project Management

Tue, Sep 22, 2009 at 4:30:38 PM

0

Site Stats

Members:

1668146

Objects:

22121

Forum Posts:

151721

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 5.0219

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights