RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

235 Users Online (92 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> General Discussion >> Revit Project Management >> lumion graphics card use

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Thu, Oct 10, 2013 at 11:23:19 PM | lumion graphics card use

#1

killanena


active

Joined: Tue, Jan 15, 2013
4 Posts
No Rating


hi i was wondering could someone help , i downloaded lumion 3.2.1 free , when i load a revit file into it graphics are very bad , cant see anything basicly , went into device manager disable the integrated graphics card and lumion stopped working with the dedicated card still enabled.

dedicated card is nvidia geforce gt 650m with 2gb dedicated memory, the best graphics card but surley good enough to at least try lumion?

i am thinking lumion isnt using my dedicated graphics card , if im right how do i fix thanks


This user is offline

 

Fri, Oct 11, 2013 at 9:10:30 AM | lumion graphics card use

#2

Typhoon


site moderator|||
Typhoon Avatar

Joined: Tue, May 22, 2007
5921 Posts
4 Stars: 196 Votes


It's a Lumion issue, Contact Lumion team please.

 


-----------------------------------

I Hope and I Wish to LEARN  more, and more, and more.... REVIT

This user is offline

 

Mon, Oct 14, 2013 at 8:23:26 PM | lumion graphics card use

#3

moffatt


active
moffatt Avatar

Joined: Mon, Sep 9, 2013
9 Posts
5 Stars: 1 Votes


i'm no expert but I have played with lumion a bit and on my laptop at home i couldn't run lumion because of my graphics card not being good enough also I loaded in onto my computer at work and without the lumion exporter add in that you donwload and use in revit under the add ins the design will show up as a solid block instead of the actual 3D drawing like in revit.


This user is offline

View Website

Tue, Oct 15, 2013 at 12:02:01 AM | lumion graphics card use

#4

DESIGN4BUILDING


active
DESIGN4BUILDING Avatar

Joined: Sun, Jul 2, 2006
54 Posts
3 Stars: 2 Votes


Tell us what system and graphic you have. Did you use calada import to convert file ??


This user is offline

View Website

Tue, Dec 2, 2014 at 8:03:22 AM | lumion graphics card use

#5

dandawn13


active

Joined: Wed, Sep 19, 2012
0 Posts
No Rating


solution http://forum.lumion3d.com/f-a-q/benchmark-for-laptop-pcs-integrated-intel-graphics/


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

7600 GT GRAPHICS CARD COLOUR PROB'S IN REVIT

Revit Building >> Technical Support

Thu, May 8, 2008 at 4:34:38 AM

10

Lumion 4 Sneak Peek

Workflow & Implementation >> API & Third Party Apps

Mon, Oct 14, 2013 at 5:46:51 PM

0

Revit graphics card?

Revit Building >> Technical Support

Thu, Feb 20, 2014 at 6:47:10 PM

8

Graphics Card

Workflow & Implementation >> Hardware

Mon, Aug 8, 2011 at 7:33:04 PM

8

Will my graphics card be supported by revit?

Revit Building >> Technical Support

Thu, Oct 21, 2010 at 8:43:36 PM

4

Site Stats

Members:

1454947

Objects:

20598

Forum Posts:

150689

Job Listings:

6

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.2044

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights