RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

188 Users Online (48 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Structure >> Technical Support >> Vertical and horizontal bracing connections

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Fri, Jun 21, 2013 at 7:13:32 AM | Vertical and horizontal bracing connections

#1

caddeva


active

Joined: Fri, Sep 14, 2007
29 Posts
No Rating


Hi,

i am having trouble with Vertical and horizontal bracing connections in revit structures 2013. i have been working on plugin SDS/2 connect too..please see the attached file for your better understanding....



Attached Images

121413_Sample.JPG

This user is offline

 

Fri, Jun 21, 2013 at 12:45:53 PM | Vertical and horizontal bracing connections

#2

teafoe5


site moderator|||
teafoe5 Avatar

Joined: Fri, Nov 12, 2010
1749 Posts
4.5 Stars: 45 Votes


This post and image tells us that you have a problem but tells us nothing about what the problem is


This user is offline

View Website

Fri, Jun 21, 2013 at 2:20:33 PM | Vertical and horizontal bracing connections

#3

caddeva


active

Joined: Fri, Sep 14, 2007
29 Posts
No Rating


Sorry.... my Bad.... please see the updated one...



Attached Images

121428_Sample.JPG

This user is offline

 

Fri, Jun 21, 2013 at 2:31:33 PM | Vertical and horizontal bracing connections

#4

teafoe5


site moderator|||
teafoe5 Avatar

Joined: Fri, Nov 12, 2010
1749 Posts
4.5 Stars: 45 Votes


Did you place your bracing using the Brace command?  If so place a Reference Plan in elevation and use the Cut command then select the Brace then the Reference Plan and it will cut it to the Column.



Attached Images

121431_Capture.JPG

This user is offline

View Website

Mon, Jun 24, 2013 at 6:32:16 AM | Vertical and horizontal bracing connections

#5

caddeva


active

Joined: Fri, Sep 14, 2007
29 Posts
No Rating


Thanks for your reply.but i need only V/H bracing connections in SDS/2 (plugin) connect  


This user is offline

 

Mon, Jun 24, 2013 at 12:18:38 PM | Vertical and horizontal bracing connections

#6

teafoe5


site moderator|||
teafoe5 Avatar

Joined: Fri, Nov 12, 2010
1749 Posts
4.5 Stars: 45 Votes


If it is a problem with SDS you need to contact them for the information.


This user is offline

View Website

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Vertical bracing symbolic line ???

Revit Structure >> Technical Support

Tue, Jun 4, 2013 at 12:33:50 PM

3

Revit 2014 Vertical Bracing Problems

Revit Building >> Technical Support

Thu, Feb 20, 2014 at 4:26:00 PM

0

Vertical bracing line

Revit Structure >> Technical Support

Sun, Jun 2, 2013 at 7:17:03 AM

5

vertical bracing problem / bug

Revit Structure >> Technical Support

Wed, Jan 18, 2012 at 9:13:12 AM

2

Horizontal Bracing - getting it to look 'right'

Revit Structure >> Technical Support

Thu, Apr 1, 2010 at 10:10:01 PM

1

Site Stats

Members:

1668174

Objects:

22121

Forum Posts:

151721

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 5.9943

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights