RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

64 Users Online (62 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Community >> Newbies >> Revir 2012

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Tue, Jun 18, 2013 at 4:00:02 AM | Revir 2012

#1

phynes


active

Joined: Thu, Nov 1, 2012
5 Posts
No Rating


Hi newbe here.

I hid level lines and  tags by right clicking and selecting hide. Anyone know how to unhide them. Thanks

 

Patrick


This user is offline

 

Tue, Jun 18, 2013 at 7:13:57 AM | Revir 2012

#2

TGarner


active

Joined: Wed, Apr 17, 2013
8 Posts
No Rating


Hi - I'm a newbie, too. The way I unhide elements is by clicking on the light bulb on the bottom task bar (Reveal Hidden Elements). This temporarily shows the elements so that you can highlight them and right-click, then unhide.

There's probably a slicker way to do it, but that's what I do.


This user is offline

 

Wed, Jun 19, 2013 at 11:30:32 PM | Revir 2012

#3

RevitBJO


active

Joined: Wed, Mar 20, 2013
20 Posts
No Rating


Hi,

As a general rule, I only use the hide command as a last resort as hidding by element can get clunky and become unmanagable.

I'd consider hiding elements using your visibility graphics or filters. Also, if you're toggling on and off the same particular elements all the time for your views then look at creating View Templates which will save you time.

I always have a set of Working View Templates and a set of Final Document view templates when I'm working in a Revit Project. Saves time and can be easily managed.


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

upgrading worksets to new revir version

Workflow & Implementation >> Worksets

Wed, Jan 11, 2006 at 6:11:05 PM

1

Revir Subscriptions

General Discussion >> Revit ROI

Thu, May 26, 2016 at 2:55:37 AM

1

"auto" open in Revit 2012, when you have both 2012 and 2013

Revit Structure >> Technical Support

Sun, Jul 12, 2015 at 4:52:17 PM

5

Revit 2012 crashes at splash screen HELP!!!

Revit Building >> Technical Support

Fri, May 17, 2013 at 1:13:24 PM

4

quick 2012 question

Revit Building >> Technical Support

Mon, Jul 25, 2011 at 2:13:07 PM

3

Site Stats

Members:

1966749

Objects:

22852

Forum Posts:

152164

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.2751

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights