RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

255 Users Online (99 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Revit 2014

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Mon, Jun 10, 2013 at 5:58:22 PM | Revit 2014

#1

DevonK


active

Joined: Wed, Feb 8, 2012
48 Posts
4 Stars: 5 Votes


I keep getting an error message when trying to move a column. It says "Analytical model edge cannot have a lenght of zero (0)". It is driving me nuts, as I have never had this problem. Anyone have any ideas? Thanks in advance.


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

How to import sketchup models into revit 2014

Revit Building >> Technical Support

Fri, Aug 5, 2016 at 2:29:15 PM

4

RevitRubyShell Revit 2014

Revit Building >> Tips & Tricks

Fri, Jun 7, 2013 at 12:10:05 PM

0

Opening a 2015 drawing in Revit 2014

Community >> Newbies

Tue, Jul 29, 2014 at 2:11:58 PM

5

Revit 2014 upgrade issue - in place families appearing black?

Revit Building >> Technical Support

Fri, Jun 21, 2013 at 3:58:41 PM

5

Revit 2014 - floor transparency and the linework tool

Revit Building >> Technical Support

Thu, Jan 9, 2014 at 4:38:52 PM

4

Site Stats

Members:

1651520

Objects:

22099

Forum Posts:

151693

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 1.7653

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights