RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

261 Users Online (101 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Structure >> Technical Support >> Vertical bracing symbolic line ???

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Fri, May 31, 2013 at 8:33:57 PM | Vertical bracing symbolic line ???

#1

kathey1


active

Joined: Wed, Sep 12, 2012
8 Posts
No Rating


Right i want to show my vertical bracing a hidden line in plan view so i have edited a flat plate family by drawing a dashed symbolic line in its family. when i place the plate with start and end attachment level reference at 0 the symbolic line shows up but when i elevate one of the ends of the vertical bracing the symbolic line disappears. Is there a way to show my symbolic line when my one end of my vertical bracing is elevated higher than the other (as normal bracing is shown) ??? Thank you


This user is offline

 

Mon, Jun 3, 2013 at 3:33:44 PM | Vertical bracing symbolic line ???

#2

teafoe5


site moderator|||
teafoe5 Avatar

Joined: Fri, Nov 12, 2010
1749 Posts
4.5 Stars: 45 Votes


I don't have a problem with it with beam families.  So this is a family that you modified and added a symbolic line to..can you attach it so that it can be looked at?



Attached Images

120704_Capture.JPG

This user is offline

View Website

Tue, Jun 4, 2013 at 12:01:05 AM | Vertical bracing symbolic line ???

#3

Manny


active

Joined: Tue, Apr 24, 2007
104 Posts
3.5 Stars: 6 Votes


it looks like you're using beam instead of brace. see attach. and it will give you a solid line or dash line depending the direction its going (above level or below level)



Attached Images

120737_structure.JPG

This user is offline

 

Tue, Jun 4, 2013 at 12:33:50 PM | Vertical bracing symbolic line ???

#4

teafoe5


site moderator|||
teafoe5 Avatar

Joined: Fri, Nov 12, 2010
1749 Posts
4.5 Stars: 45 Votes


You appear to be correct, if the brace is sloped it will not show in a plan view.  However I'm curious to know why you are using the bracing command to see things in a plan view? This function should be used for primarily elevation views, everything else can be done as a beam


This user is offline

View Website

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Vertical bracing line

Revit Structure >> Technical Support

Sun, Jun 2, 2013 at 7:17:03 AM

5

Revit 2014 Vertical Bracing Problems

Revit Building >> Technical Support

Thu, Feb 20, 2014 at 4:26:00 PM

0

vertical bracing problem / bug

Revit Structure >> Technical Support

Wed, Jan 18, 2012 at 9:13:12 AM

2

Vertical and horizontal bracing connections

Revit Structure >> Technical Support

Mon, Jun 24, 2013 at 12:18:38 PM

5

Vertical bracing in plan question

Revit Structure >> Technical Support

Wed, Sep 26, 2012 at 6:01:35 AM

4

Site Stats

Members:

1689719

Objects:

22214

Forum Posts:

151745

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.5417

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights