RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

279 Users Online (146 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Structure >> Technical Support >> Linked Structural model not visible

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Fri, May 3, 2013 at 3:53:02 PM | Linked Structural model not visible

#1

mark7321


active

Joined: Mon, Nov 9, 2009
28 Posts
No Rating


An architect informed me that our structural model is not appearing in his architectural model. He sent me his model and I can confirm that his architectural model didn't get moved from the original origin. It loads and appears perfectly in my model. The setting I believe is on his end. In appreciation for choosing us as the structural enginners for his project I would like to help him in resolving the issue. I opened his architectiral model and confirmed that my structural model was linked in the manage links window. Next, I went to the visibility graphics window to insure that the box was checked to make the linked revit model to appear. Next, I went through all the tabs to insure that the display settings were set to custom and all the structural elements were checked. Is there a discipline or graphics setting I'm missing??


This user is offline

 

Fri, May 3, 2013 at 3:57:53 PM | Linked Structural model not visible

#2

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 361 Votes


Did you go to a 3D view and make sure it is really there where it should be?  It may be way off in space.

 

If the architect has worksets, make sure all worksets are on just in case.


This user is offline

 

Fri, May 3, 2013 at 4:49:54 PM | Linked Structural model not visible

#3

mark7321


active

Joined: Mon, Nov 9, 2009
28 Posts
No Rating


WWHub,

  The architect put our structural model on a workset called "Old Cad Import" so I didn't think about making visible when I was trying different settings. Thanks for your help.


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Linked Structural model not visible in one section

Revit Building >> Technical Support

Mon, Jan 28, 2013 at 5:09:10 PM

6

Linked Revit model not visible

General Discussion >> Revit Project Management

Fri, Aug 21, 2009 at 11:23:20 AM

1

Linked Structural model not visible is certain rotated section views

Revit Building >> Technical Support

Tue, Dec 22, 2015 at 8:27:12 PM

11

Reference planes visible from linked model

Revit Building >> Technical Support

Fri, Sep 20, 2013 at 3:21:14 PM

1

Structural framing not visible in plan

Revit Building >> Technical Support

Tue, May 20, 2008 at 9:56:35 AM

4

Site Stats

Members:

1533842

Objects:

21325

Forum Posts:

151333

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.7474

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights