RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

240 Users Online (82 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Community >> The Studio >> inserted dwg view problem in 2013

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Mon, Apr 15, 2013 at 2:56:41 PM | inserted dwg view problem in 2013

#1

sllana


active

Joined: Wed, Mar 2, 2011
106 Posts
5 Stars: 2 Votes


Hi people, I have been having a weird problem when inserting a dwg, either as a link or as an impor,t in the revit 2013, and it consists in a dephased appearance of the lines. In earlier versions when this happened, I just exploded the hatches and polylines and blocks and the problem disappeared, but now it persists yet doing the same. Any tip?


This user is offline

 

Mon, Apr 15, 2013 at 3:05:22 PM | inserted dwg view problem in 2013

#2

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 374 Votes


Never heard the term "dephased" so please post something to help us understand.

 

ALWAYS - Try not to explode DWG's.  Do that in a clean up project - then convert all the text, dimensions,lines and fill patterns to your standard.


This user is offline

 

Mon, Apr 15, 2013 at 3:20:13 PM | inserted dwg view problem in 2013

#3

sllana


active

Joined: Wed, Mar 2, 2011
106 Posts
5 Stars: 2 Votes


well I mean: moved. Lines out of their place. (desfasadas, corridas) Misplaced. In another post someone called it "dancing lines". And by the way: using that post I refer to, seems to work. Im gonna comfirm later. Thank you Hub for your immediate responses.

It is incredible how one can ask a question to the whole world at the same time just from your desk. Thanks again.


This user is offline

 

Fri, Sep 6, 2013 at 5:38:37 AM | inserted dwg view problem in 2013

#4

cookaaron20


active

Joined: Thu, Aug 25, 2011
1 Posts
No Rating


I'm having a similar problem and I to do not know how to explain the problem. I like the "dancing lines" description. Did you find an answer? Is it something to do with having to convert polylines to line segments in the dwg before importing?


This user is offline

 

Tue, Oct 29, 2013 at 10:24:27 AM | inserted dwg view problem in 2013

#5

Melshimber


active

Joined: Tue, Oct 29, 2013
1 Posts
No Rating


I have come across this problem and the lines dance around as you zoom into the object.

The cause is that your linked dwg model is not centred to co-ordinates 0,0,0.

If you amend the linked cad file to the co-ordinates then Revit will be able to handle the files correctly.


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Reference DWG disappearing when zoomed

Revit Structure >> Technical Support

Mon, Jan 2, 2012 at 8:28:43 PM

1

Locking inserted image/dwg file

Revit Building >> Technical Support

Mon, Aug 29, 2011 at 2:38:25 PM

1

Update Inserted DWG

General Discussion >> Wishlist

Mon, Dec 13, 2010 at 7:08:48 PM

5

Why does my Imported .dwg dance???

Revit Building >> Technical Support

Thu, May 11, 2017 at 11:33:51 AM

11

Dwg export: revit 2013 ignoring subcategories

Revit Building >> Technical Support

Thu, Jul 25, 2013 at 1:12:43 PM

3

Site Stats

Members:

1706737

Objects:

22264

Forum Posts:

151786

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 1.7271

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights