RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

48 Users Online (47 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Structural link not cutting toposurface

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Wed, Mar 6, 2013 at 3:42:06 PM | Structural link not cutting toposurface

#1

dunkenstein


active

Joined: Wed, Oct 5, 2011
2 Posts
No Rating


I am new to Revit and I have a fairly large project that we have linked with the structural model. The problem is the structural members from the linked file do not cut the topography. Any suggestions?


This user is offline

 

Wed, Mar 6, 2013 at 3:54:12 PM | Structural link not cutting toposurface

#2

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 388 Votes


Not sure I understand your question.  Foundations from linked cad files should look fine.  Or are you asking about a depressed area?


This user is offline

 

Wed, Mar 6, 2013 at 4:01:15 PM | Structural link not cutting toposurface

#3

dunkenstein


active

Joined: Wed, Oct 5, 2011
2 Posts
No Rating


I'll try to explain it better...I am linking in a structural Revit file, which includes all of the joists, foundations, and screw piles. In my architectural model I have modeled the toposurface. When I cut a section, the structural elements do not cut the toposurface. 


This user is offline

 

Thu, Mar 7, 2013 at 7:26:34 AM | Structural link not cutting toposurface

#4

teafoe5


site moderator|||
teafoe5 Avatar

Joined: Fri, Nov 12, 2010
1749 Posts
4.5 Stars: 46 Votes


Families wont cut a toposurface, only a building pad will do that.


This user is offline

View Website

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Link not cutting in section

Revit Building >> Technical Support

Tue, Nov 8, 2011 at 8:40:58 AM

2

Cutting the Toposurface Question

Revit Building >> Technical Support

Mon, Dec 11, 2006 at 12:35:22 PM

2

Structural link showing colored lines - please help!

Revit Structure >> Technical Support

Thu, Dec 2, 2010 at 3:32:36 PM

10

Building Pad not cutting Toposurface

Revit Building >> Technical Support

Tue, Apr 12, 2011 at 4:09:02 PM

2

Toposurface thickness?

Revit Building >> Technical Support

Tue, Jan 24, 2012 at 9:55:03 AM

7

Site Stats

Members:

1966744

Objects:

22852

Forum Posts:

152164

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.6741

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights