RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

166 Users Online (65 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Labels in title block literally gone in project

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Fri, Mar 1, 2013 at 7:06:37 PM | Labels in title block literally gone in project

#1

quinn


active

Joined: Wed, May 14, 2008
209 Posts
No Rating


Few of the labels in one of our projects have dissapeared completly but the information is still there in the project parameters. 

Example the date, client name etc gone in project burt when you edit the t.b. family they are there.

There is no question mark even available blue or red in the project.

We checked the shared parameters too and they are pathed to the correct text file. 

We have tried loading in a new title block from other projects as well as the template they all have that information missing which makes me think the issue is inherent in the project.  We have tried adding new labels withe the same client name etc into tb then reloaded nothing still.

 



Edited on: Fri, Mar 1, 2013 at 5:42:03 PM

This user is offline

 

Fri, Mar 1, 2013 at 7:54:34 PM | Labels in title block literally gone in project

#2

quinn


active

Joined: Wed, May 14, 2008
209 Posts
No Rating


update - we discovered the project information button on the drawing bar is completly grayed out and we have no access to it. 


This user is offline

 

Fri, Mar 1, 2013 at 8:46:16 PM | Labels in title block literally gone in project

#3

dgcad


active
dgcad Avatar

Joined: Fri, Mar 18, 2005
1231 Posts
3.5 Stars: 34 Votes


Shared parameter file is missing ?


-----------------------------------

.

FULL 'DOWNLOAD ACCESS' to all 850+ CADclips videos for only $150

 

This user is offline

View Website

Fri, Mar 1, 2013 at 11:41:20 PM | Labels in title block literally gone in project

#4

quinn


active

Joined: Wed, May 14, 2008
209 Posts
No Rating


The only way we could fix this issue is to transfer project standards from a different project and the project info tab came back and the titleblock fixed itself.  Still no clue how that happened has to be a bug.



Edited on: Fri, Mar 1, 2013 at 5:41:34 PM

This user is offline

 

Thu, Nov 20, 2014 at 1:17:34 PM | Labels in title block literally gone in project

#5

selectstructural


active

Joined: Mon, Aug 20, 2012
9 Posts
5 Stars: 1 Votes


I came in this morning to the same issue.  It was there yesterday and not this morning.  Titleblock is working fine in other drawings just not this one.  all the text labels are whited out.  you can hover over the label and see something should be there but nothing.

when i open the titleblock same thing you can hover over it and click on it all the properties are correct just nothing shows up.

 


-----------------------------------

Jennifer Arnold

jennifer@selectstructural.com

This user is offline

View Website

Thu, Nov 20, 2014 at 2:00:08 PM | Labels in title block literally gone in project

#6

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 377 Votes


Audit the file then if still a problem, create a new sheet and move the views to that then delete the bad sheet.

 


This user is offline

 

Thu, Nov 20, 2014 at 2:22:22 PM | Labels in title block literally gone in project

#7

selectstructural


active

Joined: Mon, Aug 20, 2012
9 Posts
5 Stars: 1 Votes


the labels use text font arial narrow.  when i change that to just arial all the label show back up.  Any ideas why this would happen.  I've used the font before. 

btw audit didnt do anything.

Thanks

 

 


-----------------------------------

Jennifer Arnold

jennifer@selectstructural.com

This user is offline

View Website

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Title Block labels

Community >> Newbies

Mon, Apr 9, 2007 at 3:04:03 AM

2

Title Block Labels

Revit Building >> Technical Support

Wed, Feb 14, 2007 at 5:52:49 PM

0

Title Labels [ 1 2 ]

Revit Building >> Technical Support

Sat, Jun 29, 2013 at 5:54:18 PM

16

Title block labels not appearing in projct

Community >> Newbies

Thu, Aug 22, 2013 at 10:36:25 PM

3

Title Block Labels

Revit Structure >> Technical Support

Thu, Aug 21, 2008 at 6:14:02 PM

2

Site Stats

Members:

1770610

Objects:

22438

Forum Posts:

151917

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.7136

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights