RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

240 Users Online (100 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Display Phase I & Phase II Room Names Together

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Fri, Jan 11, 2013 at 5:19:26 PM | Display Phase I & Phase II Room Names Together

#1

leothelionator


active

Joined: Fri, Jan 15, 2010
103 Posts
No Rating


Is there a way to display both Phase I and Phase II Room Names on the Same Plan?  When I set the View Properties Phasing to Phase I, only those respective rooms will show up and the same goes for Phase II.  I'm trying to show a master plan for coordination purposes.  Any suggestions would be appreciated. 


This user is offline

View Website

Fri, Jan 11, 2013 at 5:28:01 PM | Display Phase I & Phase II Room Names Together

#2

leothelionator


active

Joined: Fri, Jan 15, 2010
103 Posts
No Rating


Incidentally, I thought I could outsmart Revit by resetting the Phase I Rooms to Phase II. However, rooms can never be changed to a different phase.  Looks like I'll have to overlay new rooms on top of old rooms instead unless there is a better solution.


This user is offline

View Website

Fri, Jan 11, 2013 at 8:27:07 PM | Display Phase I & Phase II Room Names Together

#3

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 370 Votes


You could always place one view on top of the other on a sheet.  One view only has romms and room names.


This user is offline

 

Fri, Jan 11, 2013 at 8:53:39 PM | Display Phase I & Phase II Room Names Together

#4

leothelionator


active

Joined: Fri, Jan 15, 2010
103 Posts
No Rating


Yeah that worked out pretty good.  I just have to remember to use a blank viewport so the name does not show up on the sheet.  It beats creating new Phase II rooms, which would interfere with the room schedule and confuse Revit's room boundaries.


This user is offline

View Website

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

transferring room names form one phase to thenext

Revit Building >> Technical Support

Thu, Sep 12, 2013 at 7:32:14 PM

10

Problem with Phased plan display

Revit Building >> Technical Support

Wed, Jun 14, 2017 at 3:13:33 PM

2

Room Numbering & Phases

Revit Building >> Technical Support

Thu, Aug 27, 2015 at 8:01:49 AM

2

Room names not showing up on different phases

Revit Building >> Technical Support

Wed, Apr 25, 2012 at 3:47:08 PM

1

Showing a Phase 1Section Tag in a Phase 2Plan

Revit Building >> Technical Support

Wed, Nov 30, 2011 at 6:33:13 PM

1

Site Stats

Members:

1652018

Objects:

22102

Forum Posts:

151693

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.4832

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights