RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

141 Users Online (52 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Community >> Newbies >> In-Place Mass Wirefram

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Wed, Jan 9, 2013 at 4:59:55 PM | In-Place Mass Wirefram

#1

davidjohansson


active

Joined: Thu, Dec 6, 2012
61 Posts
No Rating


When i draw a In-PLace Mass i just see them in a wireframe visual style. But everything else in my project is Shaded.

What do i do to make the in-place mass "Shaded" or the same as the rest of the project?

 

Thanks!


This user is offline

 

Wed, Jan 9, 2013 at 6:47:11 PM | In-Place Mass Wirefram

#2

Typhoon


site moderator|||
Typhoon Avatar

Joined: Tue, May 22, 2007
5921 Posts
4 Stars: 200 Votes


Apply "material" to the Mass

 


-----------------------------------

I Hope and I Wish to LEARN  more, and more, and more.... REVIT

This user is offline

 

Wed, Jan 9, 2013 at 7:11:03 PM | In-Place Mass Wirefram

#3

davidjohansson


active

Joined: Thu, Dec 6, 2012
61 Posts
No Rating


Ok thanks.


This user is offline

 

Thu, Jan 10, 2013 at 1:48:49 PM | In-Place Mass Wirefram

#4

davidjohansson


active

Joined: Thu, Dec 6, 2012
61 Posts
No Rating


I can´t figure out how to do that..? (i just started using the program)

 

 


This user is offline

 

Thu, Jan 10, 2013 at 6:49:45 PM | In-Place Mass Wirefram

#5

Typhoon


site moderator|||
Typhoon Avatar

Joined: Tue, May 22, 2007
5921 Posts
4 Stars: 200 Votes


Select the MASS, goto properties > Materials and Finishes, now you can select the mat. you want or create a material parameter for tha...

 


-----------------------------------

I Hope and I Wish to LEARN  more, and more, and more.... REVIT

This user is offline

 

Fri, Jan 11, 2013 at 2:47:32 PM | In-Place Mass Wirefram

#6

davidjohansson


active

Joined: Thu, Dec 6, 2012
61 Posts
No Rating


Thanks !


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Sweeping Solid In-Place Mass

Revit Building >> Technical Support

Tue, Apr 27, 2010 at 8:30:38 AM

7

Issue creating mass floor area schedule (mix of families & 'model in place' mass

General Discussion >> Revit Project Management

Thu, Sep 27, 2012 at 12:05:36 PM

1

gable mass in place model

Community >> Newbies

Tue, Jan 17, 2012 at 12:41:13 AM

14

No top surface for in place mass

Revit Building >> Technical Support

Tue, Feb 19, 2013 at 3:55:33 PM

8

Cutting a section through a mass

Revit Building >> Technical Support

Sat, May 16, 2020 at 9:21:54 AM

5

Site Stats

Members:

1819657

Objects:

22573

Forum Posts:

152003

Job Listings:

4

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.4417

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights