RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

253 Users Online (92 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Bring CAD links/imports to top

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Wed, Jan 9, 2013 at 4:12:00 PM | Bring CAD links/imports to top

#1

leothelionator


active

Joined: Fri, Jan 15, 2010
103 Posts
No Rating


Is there a way to bring an imported/linked CAD linework to the top of the Revit linework/geometry, as opposed to underneath?  I am trying to overlay imported HVAC ductwork over the architectural reflected ceiling plan for coordination purposes. 

I just realized that I can import the data into an annotation symbol and paste the symbol on top of the Revit linework.  This works okay, but it is a bit tedious.  Also, you can no longer query layers or control layer visibility.  Wondering if there are any more effective methods.

 


This user is offline

View Website

Wed, Jan 9, 2013 at 4:24:18 PM | Bring CAD links/imports to top

#2

teafoe5


site moderator|||
teafoe5 Avatar

Joined: Fri, Nov 12, 2010
1749 Posts
4.5 Stars: 45 Votes


Change the elevation that the import was inserted at to move the import up


This user is offline

View Website

Wed, Jan 9, 2013 at 4:34:33 PM | Bring CAD links/imports to top

#3

leothelionator


active

Joined: Fri, Jan 15, 2010
103 Posts
No Rating


I just found the solution.  You simply have to click on the CAD link, go to Properties, and change Draw Layer from the default Background setting to Foreground.  Very simple!

Adjusting the associated level sounds like a good idea, but it's not really possible.  Imported CAD work does not behave like model lines where you are able to change the associated level and offset height at will.  There is an option to associate it to a level, but only during import and only if you uncheck "current view only".


This user is offline

View Website

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Cad links

Community >> Newbies

Sun, Jan 6, 2008 at 8:59:15 PM

1

Remove hidden CAD imports

Revit Building >> Technical Support

Thu, Nov 6, 2008 at 3:32:16 PM

3

Can I set CAD links to default to the foreground?

Community >> Newbies

Thu, Jun 23, 2016 at 9:58:31 PM

1

Dimensioning to CAD links in Revit - Dims deleted

Revit Building >> Technical Support

Wed, Aug 7, 2013 at 7:39:01 PM

6

Adding Material to Families based on Cad Imports

Community >> Newbies

Tue, Jun 23, 2009 at 4:37:00 PM

5

Site Stats

Members:

1652058

Objects:

22102

Forum Posts:

151694

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.4513

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights