RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

255 Users Online (117 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> General Discussion >> Revit Project Management >> "Project Information" frozen

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Wed, Oct 17, 2012 at 8:38:46 PM | "Project Information" frozen

#1

SGCIOTA


active

Joined: Mon, Nov 30, 2009
2 Posts
No Rating


I just opened up an archived REVIT 2010 file that had been archived as an as-built project, the title block is now missing from all of the sheets and the "project information" interface button is grayed out and not able to be activated. It seams as if there is some sort of corruption that has happened that has frozen the "project information" interface and deleted all of the title blocks that referenced the project information. Has anyone run into this before? I have tried updating the file to 2013 but the project information was stil inaccessible in the 2013 file. Please let me know if anyone has experienced this and if there is a solution.



Attached Images

112428_project_information_issue.png

This user is offline

 

Wed, Oct 17, 2012 at 8:45:52 PM | "Project Information" frozen

#2

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 356 Votes


Someone may have deleted the sheet family and all instances from the project.  Did you try to put a new sheet in the sheet view and see if it populates?


This user is offline

 

Wed, Oct 17, 2012 at 8:56:29 PM | "Project Information" frozen

#3

SGCIOTA


active

Joined: Mon, Nov 30, 2009
2 Posts
No Rating


Thanks but I have inserted the same title block back into the Revit file and it does not populate because the title blocks are no longer on each sheet, they are very litteraly gone, its as if they have been deleted. I can easily drop a new title block into place and then copy and past it into all of the sheet views - the real problem now is that when I drop the new title block in the project information doesn't even populate - it is like it that information in the model is very litterally frozen. Is there some hidden check box somewhere that freezes this that I am unaware of?


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Scheduling "Project Information" parameters

Revit Systems >> Technical Support

Mon, Jun 8, 2015 at 5:36:56 PM

8

"group parameter under" changed upon loading into project

Revit Building >> Technical Support

Thu, Jul 8, 2010 at 11:32:01 PM

4

project information

Community >> Newbies

Thu, Feb 24, 2011 at 7:48:15 PM

1

Interoperability

General Discussion >> Revit Project Management

Fri, Jan 11, 2008 at 7:35:46 PM

1

Label showing "?" in Project

Revit Building >> Technical Support

Fri, Nov 17, 2017 at 4:42:41 PM

5

Site Stats

Members:

1492749

Objects:

21159

Forum Posts:

151143

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 2.0892

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights