RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

219 Users Online (97 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Problems with loading material

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Fri, Oct 5, 2012 at 8:37:51 AM | Problems with loading material

#1

Lins87


active

Joined: Wed, Oct 7, 2009
1 Posts
No Rating


Hey....

It's the first time, that i've had this kind of problem ind revit. I really don't know, if i've pushed some buttons, which have resulted in this problem. And now to the problem:

When I, as an example, select a wall, and I want to edit it, i push:

1. Edit type

2. Construction, Structure, I push Edit

3. Then I like to select anorther material, and here's the problem. It takes several minutes before it comes up with my material liberary. It has never done this before. And it happens everytime, when I like to change a materiale under a construction-type.

I hope, that some of you, have expirenced the same problem, and maybe can help me?

 



Attached Images

111941_Udklip.PNG

This user is offline

 

Wed, Oct 10, 2012 at 5:36:32 PM | Problems with loading material

#2

sjansen


active

Joined: Wed, Sep 12, 2007
3 Posts
No Rating


i wish someone had responded to this...  we are having the exact same problem in our office and i was about to post this very same question.  editing wall materials is taking FOREVER.  i don't think it's a user created problem, though, it seems to be universal in our office, common to all users and all projects. 

if someone has a helpful hint, please share!! 

thanks, SJ.


This user is offline

 

Thu, May 2, 2013 at 10:04:57 PM | Problems with loading material

#3

sroreilly


active

Joined: Mon, Jan 17, 2011
97 Posts
No Rating


The problem is with Release 2013 I think. Mine takes forever now, too.


This user is offline

 

Sat, May 4, 2013 at 10:07:21 AM | Problems with loading material

#4

Beaucoupnice


active
Beaucoupnice Avatar

Joined: Mon, Nov 19, 2007
93 Posts
3.5 Stars: 6 Votes


Try R button, options, file locations tab, delete link in Default path for user files:

 

Check the paths of the two path links below are correct too.


-----------------------------------

__________I'm the guy they come to when they didn't follow my recommended workflows.__________

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Radiate material problems [ 1 2 ]

Revit Building >> Technical Support

Sun, Mar 23, 2008 at 7:52:03 PM

18

Material problems Please Help!

Community >> Newbies

Sat, Apr 21, 2012 at 10:58:38 AM

1

problems loading detail components

Revit Building >> Technical Support

Mon, Jan 29, 2007 at 9:54:18 PM

6

Material Takeoff problems

Revit Building >> Technical Support

Thu, Oct 12, 2017 at 10:53:40 PM

2

Having Problems Loading and Inserting Family into Project...

Revit Building >> Technical Support

Tue, Apr 22, 2008 at 7:01:17 PM

2

Site Stats

Members:

1465788

Objects:

20529

Forum Posts:

150607

Job Listings:

6

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.3974

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights