RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

200 Users Online (71 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Community >> Newbies >> How do you set Rectangle as default drafting instrument?

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Tue, Jun 26, 2012 at 6:38:50 PM | How do you set Rectangle as default drafting instrument?

#1

kepners


active

Joined: Tue, Jun 26, 2012
17 Posts
No Rating


How do you set Rectangle as default instrument when drawing walls for example? 


This user is offline

 

Tue, Jun 26, 2012 at 6:49:21 PM | How do you set Rectangle as default drafting instrument?

#2

teafoe5


site moderator|||
teafoe5 Avatar

Joined: Fri, Nov 12, 2010
1749 Posts
4.5 Stars: 45 Votes


You will have to pick the rectangle when you draw your walls, drawing by LINE is Revits default.


This user is offline

View Website

Tue, Jun 26, 2012 at 6:53:12 PM | How do you set Rectangle as default drafting instrument?

#3

kepners


active

Joined: Tue, Jun 26, 2012
17 Posts
No Rating


Cheers. Can you set it as a UI command?


This user is offline

 

Wed, Jun 27, 2012 at 12:46:06 PM | How do you set Rectangle as default drafting instrument?

#4

jameswalker


active

Joined: Thu, Sep 29, 2011
4 Posts
No Rating


Hey,

You can only have line tool as the default, but you could always set it as a shortcut command.

I would think that is the fastest way, althought you would need to set all differant shortcuts for walls, detail lines, ETC.

Hope that helps

Cheers


This user is offline

View Website

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Default setting for detail title on inserted drafting views

General Discussion >> Revit Project Management

Thu, Mar 21, 2013 at 2:41:45 PM

7

Room number rectangle size

Revit Building >> Technical Support

Thu, Sep 5, 2013 at 6:03:25 PM

3

repeating detail that can be stretched

Revit Building >> Technical Support

Mon, Feb 18, 2019 at 8:39:19 PM

0

Set default 3D view

Revit Building >> Technical Support

Tue, Feb 18, 2014 at 5:31:43 PM

2

Setting Default Wall Constraints

Revit Building >> Technical Support

Fri, Jan 5, 2007 at 8:45:05 PM

6

Site Stats

Members:

1690587

Objects:

22215

Forum Posts:

151746

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.5080

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights