RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

261 Users Online (120 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Feet per second squared error? What??

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 2 | 1 | 2 Next >>

Mon, Jun 25, 2012 at 6:35:15 PM | Feet per second squared error? What??

#1

jstewart


active

Joined: Mon, Jan 5, 2004
69 Posts
No Rating


Every now and then I keep getting a "Feet per second squared" error when saving to Central.  Followed by a File not saved.  What in the world is that error all about?

 

today someone else got a Suare meters per meter error.

 

 


This user is offline

 

Mon, Jun 25, 2012 at 6:44:02 PM | Feet per second squared error? What??

#2

teafoe5


site moderator|||
teafoe5 Avatar

Joined: Fri, Nov 12, 2010
1749 Posts
4.5 Stars: 45 Votes


Is this happening in one project only? Does the file still save?  Take a screen shot of the expanded error message and attach it.

Edited on: Mon, Jun 25, 2012 at 1:46:57 PM



Edited on: Mon, Jun 25, 2012 at 1:47:35 PM

This user is offline

View Website

Mon, Jun 25, 2012 at 7:57:49 PM | Feet per second squared error? What??

#3

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 361 Votes


This may lead you to the problem: http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/item?siteID=123112&id=2767585&linkID=9273956


This user is offline

 

Tue, Jun 26, 2012 at 1:02:41 PM | Feet per second squared error? What??

#4

jstewart


active

Joined: Mon, Jan 5, 2004
69 Posts
No Rating


It has happend on a couple of projects.  We have sent the file to Autodesk to see what they can tell us.



Attached Images

108158_Ft_per_seonds_error.jpg

This user is offline

 

Tue, Jun 26, 2012 at 8:45:03 PM | Feet per second squared error? What??

#5

Warchitect


active

Joined: Thu, Aug 21, 2008
318 Posts
4 Stars: 5 Votes


maybe a structural error code in revit. like when calculation forces or somthing.


This user is offline

View Website

Tue, Aug 14, 2012 at 3:54:10 PM | Feet per second squared error? What??

#6

earthtone


active

Joined: Tue, Aug 14, 2012
1 Posts
No Rating


Haha I just tried to open a file that I have been working on for weeks now and got the error message: Kilometers per second squared - Cancel?

 

This is totally random, I am not working with anything that would need to deal with a measurement or conversion of acceleration.  Anyone figure out what's causing these errors?  Just trying to draw some boxes and set up sheets for project review with the city.  Looks like the backup files are fine, just the main that has been corrupted.

 

I literally was adding some detail lines to a site plan yesterday, edited a subregion of the topo, saved as normal and now this...?



Attached Images

109953_revit-wtf.jpg

This user is offline

 

Tue, Aug 21, 2012 at 3:29:36 PM | Feet per second squared error? What??

#7

SRMiller


active

Joined: Fri, May 27, 2011
6 Posts
No Rating


Has anyone got an update on this error? Just had an error pop up saying "Square Feet per foot" and then won't save.

 

Any update will be appreciated!



Attached Images

110121_square_feet_per_foot.JPG

This user is offline

 

Tue, Aug 21, 2012 at 3:55:49 PM | Feet per second squared error? What??

#8

SRMiller


active

Joined: Fri, May 27, 2011
6 Posts
No Rating


Update, I came across another thread with similar error message "inches to the forth power" and it looks like it's a disk space issue. I deleted some files as suggested off of my flash drive and saved fine!

Hope this helps.


This user is offline

 

Sat, Sep 8, 2012 at 10:40:40 AM | Feet per second squared error? What??

#9

aspect


active

Joined: Tue, Sep 12, 2006
56 Posts
5 Stars: 1 Votes


I'd second the disk space issue mentioned by #SRMiller as the culprit- I was getting the "Square Feet per foot" error until I cleared some disk space (hadn't realised I had used it all up). Made some space and problem solved.


-----------------------------------
www.aspectarch.com

This user is offline

View Website

Tue, Jan 15, 2013 at 3:07:08 PM | Feet per second squared error? What??

#10

image1


active

Joined: Thu, Nov 15, 2007
4 Posts
3.5 Stars: 2 Votes


No is not a disk space issue.


This user is offline

 

Tue, Jan 15, 2013 at 3:20:01 PM | image1

#11

teafoe5


site moderator|||
teafoe5 Avatar

Joined: Fri, Nov 12, 2010
1749 Posts
4.5 Stars: 45 Votes


Quoting image1 from 2013-01-15 09:07:08

"

No is not a disk space issue.

"

Sorry I believe you are incorrect. This message has to do with your project units and it relates to disk space.  If you clean up your disc space to free up more space on your network or computer your problem should be solved. 


This user is offline

View Website

Tue, Jan 22, 2013 at 2:50:46 PM | Feet per second squared error? What??

#12

Straps


active
Straps Avatar

Joined: Tue, Jul 29, 2008
2 Posts
No Rating


It is not a free space issue. I am getting Square Meters per Meter error and have PLENTY of free space..

 

 



Attached Images

115227_Free_Space.jpg

This user is offline

 

Tue, Jan 22, 2013 at 2:57:28 PM | Feet per second squared error? What??

#13

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 361 Votes


Not sure if this is the problem or not but hear me out.  Microsoft has always had an addressable memory problem - especially with directories.  I'm not a computer genius so I can't fully explain what it is - I have just dealt with it all the way back,  Even as the systems progressed in total memory, they have never gotten fullly away from this error. 

 

So try this and see if it works - if so please post.  Run c-cleaner to clean up all your files... especially temp file.


This user is offline

 

Tue, Jan 29, 2013 at 6:12:26 PM | Feet per second squared error? What??

#14

danielqu


active

Joined: Thu, Mar 3, 2005
1 Posts
No Rating


I had a similar error and it did turn out to be a disk space issue.  Glad I found this post.


-----------------------------------

cdb-university.com

https://www.youtube.com/channel/UCJwS8p9S1Zyn2pqKwDsIs_Q?view_as=subscriber

This user is offline

View Website

Tue, Feb 12, 2013 at 2:21:33 PM | Feet per second squared error? What??

#15

muhaimi


active

Joined: Mon, May 9, 2011
3 Posts
No Rating


does anyone got solution for this error? I got "square meter per meter"error and i cant save or recover my files... any solution to get my work back?


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 2 | 1 | 2 Next >>



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Line ends squared off instead of round

Revit Building >> Technical Support

Tue, Jan 2, 2007 at 4:52:47 PM

7

Level Display (only) to decimal feet

Revit Building >> Technical Support

Mon, Aug 11, 2014 at 4:00:01 AM

12

Rendering toposurface under 0 feet

Revit Building >> Technical Support

Thu, Apr 6, 2006 at 7:19:20 PM

2

Dimensions in feet and meters

Revit Building >> Technical Support

Tue, Jan 18, 2011 at 1:45:31 PM

3

Default setting of feet vs. inches

Revit Building >> Technical Support

Wed, Dec 19, 2007 at 7:04:53 PM

2

Site Stats

Members:

1532648

Objects:

21320

Forum Posts:

151332

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.2616

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights