RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

288 Users Online (144 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Areas and Phasing

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Thu, May 31, 2012 at 5:07:50 PM | Areas and Phasing

#1

Polar


active

Joined: Sun, Dec 7, 2008
57 Posts
No Rating


Making an Area Plan based on the same view, but changing the phasing seams to mean that when I add a new room to the area in a proposed area plan, the area that I thought I had created for the existing building changes too to include the new room area - even though the old walls still show...

Revit 2012 - gross area plans....

 

What am I doing wrong?

 

I am sure someone covered this ground, I just didn't see a post.



Attached Images

107039_areas-and-phasing.PNG

-----------------------------------

think it - build it

This user is offline

 

Thu, May 31, 2012 at 5:39:49 PM | Areas and Phasing

#2

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 351 Votes


You need a different area plan.  From your HELP:

Area Plans
 
 
 

 

Area plans are views that show spatial relationships based on area schemes and levels in your model. You can have multiple area plans for every area scheme and level. Each area plan can have distinct area boundaries, tags, and color schemes.


This user is offline

 

Sat, Jul 21, 2012 at 3:22:45 PM | Areas and Phasing

#3

Polar


active

Joined: Sun, Dec 7, 2008
57 Posts
No Rating


I still didn't get to the bottom of it - but I have notices on other projects, that although rooms do not persist, room separation lines do - and if you want them to go away you have to demolish them...



Edited on: Sat, Jul 21, 2012 at 10:23:17 AM

-----------------------------------

think it - build it

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Phasing - Building Already Done but Dind't Set up Phasing

Community >> Newbies

Tue, Dec 15, 2009 at 1:40:42 PM

1

Custom gross areas

Revit Building >> Technical Support

Tue, May 3, 2011 at 12:51:13 PM

3

Gross areas & Phasing

General Discussion >> Wishlist

Mon, Feb 23, 2015 at 3:14:01 PM

2

phasing

Revit Building >> Technical Support

Tue, Oct 23, 2012 at 1:20:21 PM

6

Phasing moved to Visibilty/Graphic

General Discussion >> Wishlist

Wed, Nov 18, 2009 at 10:11:56 PM

5

Site Stats

Members:

1455253

Objects:

20599

Forum Posts:

150689

Job Listings:

6

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.1210

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights