RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

216 Users Online (62 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Strangest Revit Floor Plan / Level Problem - Not a newbie question

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Thu, Mar 29, 2012 at 10:25:57 AM | Strangest Revit Floor Plan / Level Problem - Not a newbie question

#1

PENNYF1


active

Joined: Fri, Aug 12, 2011
2 Posts
No Rating


Morning All,

I have been working with Revit since version 2008 and am well aware of basic and advanced settings throughout the program. I have been developing a house for construction purposes which housed a number of floor plan and levels. 

From the start the levels have been associated with the floor plans correctly. Substructure (Floor Plan) Ground Floor FFL (Floor Plan) First Floor FFL (Floor Plan) Roof Plan (Site). Whilst I have been working on some sections I had noticed my Ground Floor FFL plan has disappeared from the project browser (See image 1), the level which is blue and still associated with the plan still exists and has not been deleted (See image 2).

I go to view and look if I can create a new floor plan and accept my annotations and data have been lost on the original but it actually says its still in existinence (see image 3). Now if I go to the section and double click the level to take me to the plan it goes directly to the roof plan.

All I know is that the plan has not been deleted, the blue level still exists and that the ground floor level on sections has stretched away from all the other levels (see image 4)

Has anyone else had this problem? As well as find a solution?

Regards

Chris



Attached Images

104740_Image_1.JPG104740_Image_2.JPG104740_Image_3.JPG104740_Image_4.JPG

This user is offline

 

Thu, Mar 29, 2012 at 12:32:41 PM | Strangest Revit Floor Plan / Level Problem - Not a newbie question

#2

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 371 Votes


Your file may be corrupt.  I suggest you audit it.


This user is offline

 

Thu, Mar 29, 2012 at 2:59:29 PM | Strangest Revit Floor Plan / Level Problem - Not a newbie question

#3

TKennedy


active

Joined: Wed, Oct 7, 2009
654 Posts
4 Stars: 7 Votes


Did you somehow manage to change your browser filter/sort so it's not being displayed?


This user is offline

 

Thu, Mar 29, 2012 at 3:02:55 PM | Strangest Revit Floor Plan / Level Problem - Not a newbie question

#4

PENNYF1


active

Joined: Fri, Aug 12, 2011
2 Posts
No Rating


WWHUB - I have audited the file but no joy, no errors either.

TKennedy - Browser filters are all set to show all, I dont actually use filters on my schemes. For the moment I have just redone the work but it certainly has puzzled me. If anyone is interested I do not mind emailing a link to download the revit file and interrogate yourselves. 


This user is offline

 

Wed, Oct 4, 2017 at 6:59:11 PM | Strangest Revit Floor Plan / Level Problem - Not a newbie question

#5

sllana


active

Joined: Wed, Mar 2, 2011
106 Posts
5 Stars: 2 Votes


A little late but, just in case someone else can use it: those black levels were made by copying an existing level in a section or elevation view and they dont generate a floor plan, so you have to go to "View"->"plan views"->"floor plans" and there you will find a dialog where u can select those black levels and generate their respective floor plans. Hope this were u were talking bout



Edited on: Wed, Oct 4, 2017 at 2:17:08 PM

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Floor Plan associated to wrong level...

Revit Building >> Technical Support

Fri, Jul 2, 2021 at 8:23:05 PM

7

Elevation Level Marker Associated To Wrong Floor Plan

General Discussion >> Revit Project Management

Wed, Feb 25, 2015 at 4:44:23 PM

4

(Dumb question) Can't see first floor when in second floor view [Revit 2015]

Revit Building >> Technical Support

Thu, Jul 16, 2015 at 11:11:13 PM

3

I made a Level without a floor plan... but now I want one.

Revit Building >> Technical Support

Fri, Dec 5, 2014 at 10:47:53 PM

10

View Range :Option Question

Revit Building >> Technical Support

Fri, Nov 25, 2011 at 8:14:25 AM

2

Site Stats

Members:

1690337

Objects:

22214

Forum Posts:

151747

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 3.1343

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights