RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

200 Users Online (73 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> rendering: can't get itnerior lights turned off

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Mon, Feb 27, 2012 at 12:14:44 PM | rendering: can't get itnerior lights turned off

#1

mhostetler


active

Joined: Tue, Jun 15, 2010
11 Posts
No Rating


I'm running a rendering set at 2am for exterior, artificial lights only so I can see some interior spaces lit up.  I've tried hiding all lights except the ones I need for this rendering,  but when I hit "render" the progress box still says I'm rendering 59 lights and the rendering's just too slow.  There should only be 25 lights or so in the the rendering.  I've tried selecting and hiding them, and I've tried turning them off in the "artificial lights" section of the render dialog box.  When I select all objects visible in the 3d view, then filter out all but the lights, it shows that I only have the lights I want present.  But the render progress bar still says 59 lights being rendered.  Rendering quality is set to high, printer, 150dpi.  1360 x 1500 pixels.  V. 2011.   If I go any lower I'm going to lose too much quality.  Thx.


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

interior rendering, lights won't come on

Revit Building >> Technical Support

Thu, Apr 25, 2013 at 3:42:56 PM

10

Ceiling Lights don't self-illuminate

Community >> Newbies

Mon, Oct 17, 2011 at 3:21:44 PM

6

How do I get my down lights to emit light in a rendering?

Revit Building >> Technical Support

Thu, Jan 13, 2005 at 5:24:41 PM

1

Interior Lights are not working in Rendering

Revit Structure >> Technical Support

Wed, May 5, 2010 at 5:33:18 AM

6

lights not working in 3D or rendering

Revit Building >> Technical Support

Thu, Jul 11, 2013 at 3:56:36 PM

2

Site Stats

Members:

1551776

Objects:

21383

Forum Posts:

151403

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.4682

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights