RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

29 Users Online (28 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Community >> Newbies >> Disappearing Pipes

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Wed, Feb 22, 2012 at 7:43:54 AM | Disappearing Pipes

#1

MaddMart


active

Joined: Fri, Feb 4, 2011
3 Posts
No Rating


I have drawn some pipework in Revit MEP and it shows up, as it should, in all views. But when I link it to a boiler and assign a system to it the pipework disappears in all but the 3D views. The boiler is still visible. I've tried using filters but that doesn't seem to work.


This user is offline

 

Wed, Feb 22, 2012 at 9:56:41 AM | Disappearing Pipes

#2

romzek54


active

Joined: Fri, Jul 11, 2008
5 Posts
2.5 Stars: 3 Votes


have you tried alt f4?


This user is offline

 

Wed, Feb 22, 2012 at 11:53:09 AM | Disappearing Pipes

#3

jterrell


active

Joined: Thu, Mar 9, 2006
118 Posts
3 Stars: 5 Votes


check your filters and make sure the hydronic filter is visible


This user is offline

View Website

Thu, Feb 23, 2012 at 2:03:00 AM | Disappearing Pipes

#4

MaddMart


active

Joined: Fri, Feb 4, 2011
3 Posts
No Rating


Thanks jterrell, I tried that but still no good. The filters I have on are 'Domestic Cold Water' & 'Domestic Hot Water which are the systems the pipes are using when I connect them to the boiler.


This user is offline

 

Thu, Feb 23, 2012 at 9:33:59 AM | Disappearing Pipes

#5

jlights


active

Joined: Tue, Dec 18, 2007
146 Posts
3 Stars: 2 Votes


We had some disappearing ductwork a while ago, and it turned out that the duct was assigned to "other". Check the connector in the boiler and make sure it is set to either Global (which will cause it to inherit the system type to which it is connected) or something more specific (Domestic hot water, or whatever the system type is that the boiler is part of). HTH.


-----------------------------------

jlights

This user is offline

View Website

Tue, Feb 28, 2012 at 5:00:52 AM | Disappearing Pipes

#6

MaddMart


active

Joined: Fri, Feb 4, 2011
3 Posts
No Rating


Thanks jlights, I had the connectors set to Domestic Hot Water & Domestic Cold Water. I've cracked it now, although I had DHW and DCW in the filters list, it was only when I clicked the visibilty on the 'Domestic' filter that the other two systems became visible. Strange!


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Duo pipes - Twin pipes for central heating

Revit Systems >> Technical Support

Wed, Jan 16, 2019 at 3:48:53 PM

1

REVIT MEP 2012 Demo Phasing Disconnecting Pipes

Revit Building >> Technical Support

Wed, Jul 18, 2012 at 12:20:02 PM

1

Pipes display as solid in section

Revit Systems >> Technical Support

Thu, Apr 25, 2013 at 9:27:41 AM

4

rain water pipes

Revit Building >> Technical Support

Fri, Mar 9, 2007 at 1:06:21 PM

2

Connecting 3 Pipes

Revit Systems >> Technical Support

Mon, Jun 28, 2010 at 11:25:05 AM

1

Site Stats

Members:

2018010

Objects:

22948

Forum Posts:

152219

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.1977

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights