RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

188 Users Online (81 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> dimensions

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Tue, Feb 7, 2012 at 8:44:52 PM | dimensions

#1

michB


active

Joined: Tue, Mar 31, 2009
38 Posts
No Rating


Revit 2012

I would like to be able to change the tick mark size on the dimension.  Most are set to 3mm whether it be an arrow/dot/angled line.

I have adjusted the text however I need something smaller as the tick mark is huge in comparison.


This user is offline

 

Tue, Feb 7, 2012 at 8:55:27 PM | dimensions

#2

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 378 Votes


Look at the properties for your dimension.  The tick size is there.


This user is offline

 

Tue, Feb 7, 2012 at 8:57:55 PM | dimensions

#3

michB


active

Joined: Tue, Mar 31, 2009
38 Posts
No Rating


but not smaller than 3mm


This user is offline

 

Wed, Feb 8, 2012 at 7:04:12 PM | dimensions

#4

michB


active

Joined: Tue, Mar 31, 2009
38 Posts
No Rating


STILL HOPING FOR HELP ON THIS.....

The dimensions in a 1:20 plan look silly with the text small and the tick mark at 3mm.  Simplest thing but makes the plan look unprofessional.


This user is offline

 

Wed, Feb 8, 2012 at 7:24:19 PM | dimensions

#5

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 378 Votes


It has been so long since we set up our dimensions, I had forgotten how. 

Goto your addition settings pulldown and select arrowhaeds.  Now edit or create what you want.  When I changed ours to metric, I see our ticks are about 1.8 mm.


This user is offline

 

Wed, Feb 8, 2012 at 8:51:18 PM | dimensions

#6

michB


active

Joined: Tue, Mar 31, 2009
38 Posts
No Rating


brilliant-I love this program.

thank you


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

EQ Display in dimensions Revit 2009

Revit Building >> Technical Support

Tue, Mar 23, 2010 at 8:28:36 PM

8

Isometric Dimensions in Drafting Views (details)

Revit Building >> Technical Support

Fri, Sep 28, 2012 at 8:13:08 PM

7

Changing Dimensions

Revit Building >> Technical Support

Mon, Feb 7, 2011 at 3:02:52 PM

7

Disappearing Dimensions

Revit Systems >> Technical Support

Mon, Aug 19, 2013 at 5:33:56 PM

5

temporary dimensions disappeared

Revit Building >> Technical Support

Wed, Apr 25, 2012 at 3:37:51 PM

2

Site Stats

Members:

1821226

Objects:

22574

Forum Posts:

152005

Job Listings:

4

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 3.0544

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights