RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

417 Users Online (232 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Systems >> Technical Support >> Exporting a model to Navis works?

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Fri, Dec 2, 2011 at 3:47:33 AM | Exporting a model to Navis works?

#1

solarflare


active

Joined: Wed, Aug 10, 2011
23 Posts
No Rating


Hi all,

Got a question about exporting model from Revit 2012 to Navis 2012 using the 'Add ins' function within Revit.

I originally loaded the Architects model, got myself the 3d view and exported the model to Revit (No problem)

I set up an Elec Mechanical project, linked in the Architects model 'Origin to Origin' and attempted to draw a duct system within a corridor area.

Placed the system on a 3D view and 'Navised' this out (seemed ok)

When I appended my original architects Navis model with the exported 'duct' one it did not seem to have come in at the same position? Is there something I am missing or would you have to bind the model (which is 60mb) to your model (or visa versa...bind the services to the architects model?)

Thanks in Advance


This user is offline

 

Fri, Dec 2, 2011 at 6:47:27 PM | Exporting a model to Navis works?

#2

Typhoon


site moderator|||
Typhoon Avatar

Joined: Tue, May 22, 2007
5921 Posts
4 Stars: 198 Votes


Look at the bottom of this page and you'll see similar threads, or go to "Forums>Search" and type "Navis Work"


-----------------------------------

I Hope and I Wish to LEARN  more, and more, and more.... REVIT

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Setting an Origin in Revit to work in Navis works

Revit Building >> Technical Support

Thu, Mar 26, 2009 at 9:12:40 PM

1

Creating walk through in Navis works

General Discussion >> Revit ROI

Tue, Jan 6, 2009 at 3:40:22 PM

0

In Navisworks Footings Volume equal zero, why?

Revit Structure >> Technical Support

Sun, Dec 29, 2013 at 1:41:40 PM

0

Navis from Revit 14

Revit Building >> Technical Support

Mon, Jan 13, 2014 at 4:31:14 PM

0

Navis export option from Revit - missing - how do I fix registry to sort?

Revit Building >> Technical Support

Fri, Apr 23, 2010 at 9:28:56 PM

1

Site Stats

Members:

1507510

Objects:

21229

Forum Posts:

151227

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.7173

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights