RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

246 Users Online (93 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Systems >> Technical Support >> Detail Line won't change from Revision Cloud type

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Thu, Dec 1, 2011 at 6:42:45 AM | Detail Line won't change from Revision Cloud type

#1

solarflare


active

Joined: Wed, Aug 10, 2011
23 Posts
No Rating


Hi guys,

I am having trouble drawing a 'Detail Line' in a particular floor plan.

It seems to keep giving me a purple revision cloud no matter what I do.

When I try to go top another view (floor plan) and add a detail line; it tells me the 'Detail Line is only editable in a certain view'

Any ideas...where am I going wrong?


This user is offline

 

Thu, Dec 1, 2011 at 1:58:06 PM | Detail Line won't change from Revision Cloud type

#2

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 361 Votes


Were you in a process of drawing a cloud that you did not finish? 

If not, then you may have a corrupted program.


This user is offline

 

Fri, Dec 2, 2011 at 3:42:42 AM | Detail Line won't change from Revision Cloud type

#3

solarflare


active

Joined: Wed, Aug 10, 2011
23 Posts
No Rating


Hi WWhub, I did attempt the revision cloud icon while in floor layout.

Oh Nightmare, Im sure it would have saved over the 4 backups by now :-(


This user is offline

 

Fri, Dec 2, 2011 at 7:07:29 PM | Detail Line won't change from Revision Cloud type

#4

AbsoluteBIM


active
AbsoluteBIM Avatar

Joined: Fri, Jun 17, 2011
220 Posts
3.5 Stars: 3 Votes


sounds like what Hub is implying...

you need to tell Revit that your done making revision clouds by hitting the 'check' or 'X' on your toolbar...



Attached Images

100257_Untitled.png

This user is offline

 

Sat, Dec 3, 2011 at 7:14:20 AM | Detail Line won't change from Revision Cloud type

#5

solarflare


active

Joined: Wed, Aug 10, 2011
23 Posts
No Rating


It seems to have resolved itself now....thanks guys!!!


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Revision Cloud Line Style for Non-Revision Purposes

Revit Building >> Technical Support

Tue, Sep 7, 2010 at 6:17:17 PM

2

Issue/revision line item showing up with revision cloud

Revit Building >> Technical Support

Tue, Aug 14, 2012 at 2:01:03 PM

9

Revision Cloud graphics

Revit Building >> Technical Support

Mon, Aug 24, 2020 at 12:00:24 PM

8

Revision cloud closes revit

Revit Building >> Technical Support

Fri, Sep 28, 2012 at 3:47:52 PM

3

Revision Cloud Schedule HELP!

Revit Building >> Technical Support

Wed, Apr 2, 2008 at 2:35:47 AM

3

Site Stats

Members:

1529344

Objects:

21315

Forum Posts:

151305

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 1.6245

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights