RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

181 Users Online (67 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Manipulate Structural Grid in Architectural model

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Mon, Nov 14, 2011 at 6:59:13 PM | Manipulate Structural Grid in Architectural model

#1

twebb


active

Joined: Thu, Jun 29, 2006
23 Posts
4 Stars: 1 Votes


Revit 2011, Architectural and Structural

I've imported the structural model into my architectural model.  The structural grid in their model has the grid bubbles adjusted so that they don't overlap (with the little elbow jog); this only shows up in the structural model.  When the grid comes into the architectural model, the elbows are gone and bubbles are overlapping; I can't find any way to correct this. 

Does anyone have any suggestions? 

Thanks!


This user is offline

 

Mon, Nov 14, 2011 at 7:12:03 PM | Manipulate Structural Grid in Architectural model

#2

TKennedy


active

Joined: Wed, Oct 7, 2009
654 Posts
4 Stars: 7 Votes


Use Copy/Monitor to make your own grids (that you have complete control over), hide the structural grids.


This user is offline

 

Mon, Nov 14, 2011 at 7:12:49 PM | Manipulate Structural Grid in Architectural model

#3

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 356 Votes


You should copy monitor the grids, then turn off the structural grids in VG.  Now you can adjust the grid bubbles as you need.


This user is offline

 

Mon, Nov 14, 2011 at 8:34:58 PM | Manipulate Structural Grid in Architectural model

#4

twebb


active

Joined: Thu, Jun 29, 2006
23 Posts
4 Stars: 1 Votes


Perfect!  Thanks for your help.


This user is offline

 

Mon, Nov 14, 2011 at 10:11:47 PM | Manipulate Structural Grid in Architectural model

#5

dgcad


active
dgcad Avatar

Joined: Fri, Mar 18, 2005
1231 Posts
3.5 Stars: 34 Votes


Same goes for Levels.


-----------------------------------

.

FULL 'DOWNLOAD ACCESS' to all 850+ CADclips videos for only $150

 

This user is offline

View Website

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Best Practices - Coordinating Column Grids Across Arch. and Structural Models

Revit Building >> Technical Support

Wed, Nov 11, 2009 at 3:32:25 PM

1

visibility of reinforcing from linked structural model in architectural sections

Revit Building >> Technical Support

Thu, May 29, 2008 at 8:44:37 PM

1

Architectural Vs. Structural Linking

General Discussion >> Revit Project Management

Wed, Feb 20, 2019 at 4:42:28 AM

10

Linking structural model to architectural model

Revit Building >> Technical Support

Tue, Oct 9, 2007 at 11:05:11 PM

2

hide architectural wall layers in structural views? [ 1 2 ]

Revit Building >> Technical Support

Fri, Apr 19, 2013 at 8:04:09 AM

24

Site Stats

Members:

1474231

Objects:

21057

Forum Posts:

151021

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.8612

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights