RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

218 Users Online (96 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Decals not Rendering in 2010/12

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Mon, Jul 18, 2011 at 4:34:52 PM | Decals not Rendering in 2010/12

#1

ChChChChela


active
ChChChChela Avatar

Joined: Thu, Sep 18, 2008
37 Posts
5 Stars: 1 Votes


Hello I'm working in Revit 2010 and I have a couple of decals on my walls.  When I tried rendering, none of them will show up.  So I tried exporting it in 2012 and I was able to get some of the decals to show up but some are still missing.

I've tried going to Options>Render and repathing.  I've also tried putting everything on my C drive.  It shows up when I go to properties.  I do not know what is going on.

-Chela



Edited on: Mon, Jul 18, 2011 at 11:46:01 AM

Attached Images

95070_C13_-_3D_View_-_3D_View_1.jpg

This user is offline

 

Mon, Jul 18, 2011 at 5:46:49 PM | Decals not Rendering in 2010/12

#2

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 356 Votes


In most instances when a decal will not render, users do not place the decal on the correct face.


This user is offline

 

Mon, Jul 18, 2011 at 6:30:21 PM | Decals not Rendering in 2010/12

#3

ChChChChela


active
ChChChChela Avatar

Joined: Thu, Sep 18, 2008
37 Posts
5 Stars: 1 Votes


Thank you, it worked!  I tried placing it in 3d with Model Graphic style "Realistic with Edges" showing so I could see it working on certain walls.  I noticed that the walls that I split, the decal will not work on it.


This user is offline

 

Wed, Jul 20, 2011 at 4:07:38 PM | Decals not Rendering in 2010/12

#4

ChChChChela


active
ChChChChela Avatar

Joined: Thu, Sep 18, 2008
37 Posts
5 Stars: 1 Votes


I made a family that is a picture frame that attaches to the wall and I put the decal on that instead.  Works perfectly :-).  Thanks again.


This user is offline

 

Wed, Jul 20, 2011 at 6:34:53 PM | Decals not Rendering in 2010/12

#5

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 356 Votes


Yes, you found that the decal needs a host.  When you split the wall, the decal could not host across the split.  Glad you sloved your problem.


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

problem with rendering decals

Revit Building >> Technical Support

Mon, May 14, 2007 at 10:44:57 PM

2

problem rendering decals

Revit Building >> Technical Support

Tue, Aug 3, 2010 at 1:18:16 PM

2

Rendering Decals

Revit Building >> Technical Support

Fri, May 8, 2009 at 4:45:11 PM

4

Decals not showing..

Revit Building >> Technical Support

Fri, Feb 16, 2018 at 3:39:04 PM

12

Decals not rendering

Revit Building >> Technical Support

Wed, Aug 17, 2011 at 4:00:09 PM

8

Site Stats

Members:

1475324

Objects:

21063

Forum Posts:

151026

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.4583

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights