RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

205 Users Online (76 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Entourage folder is missing

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Thu, May 12, 2011 at 11:17:46 PM | Entourage folder is missing

#1

kampela


active

Joined: Thu, Feb 10, 2011
2 Posts
No Rating


I have a big problem when I'm trying to use Archvision RPCs. I've been following this Archvision getting started-guide: http://help.archvision.com/products/autodesk-revit-architecture/getting-started-1/I have specified the ArchVision Content Manager Location in RAC 2011. I'm trying to load families, but I can't find the entourage folder. I've tried to search it with Windows search but found nothing. According to the guide it's supposed to be found in Imperial Library - I don't have such folder, only metric library folder and no entourage. Shoud I re-install Revit or what?

I have Windows 7 and RAC 2011.Please let me know if you know a solution! Thanks in advance!regardsKampela


This user is offline

 

Thu, May 12, 2011 at 11:46:47 PM | Entourage folder is missing

#2

vector23



vector23 Avatar

Joined: Sun, Apr 23, 2006
265 Posts
2 Stars: 16 Votes


maybe this is what you are looking for?



This user is offline

 

Fri, May 13, 2011 at 11:30:33 AM | Entourage folder is missing

#3

puzzle


active

Joined: Mon, Sep 19, 2005
217 Posts
3.5 Stars: 8 Votes


In 2011 they moved the rpc folder. go to Program File (x86)<Common Files<Auotdesk Shared<Materials 2011<assetlibrary_base.fbm<RPC's. This is where all the RPC files are located.


-----------------------------------

Macca

Sunshine Coast

QLD Australia

This user is offline

View Website

Fri, May 13, 2011 at 10:05:47 PM | Entourage folder is missing

#4

kampela


active

Joined: Thu, Feb 10, 2011
2 Posts
No Rating


Ok, now I figured out how the Archvision RPCs work. I could use all the RPC trees and stuff without any of the files in Entourage folder. Still it's weird that I didn't have those files either in Entourage or in the common files folder. Anyway, thanks for the files, vector23

 

RegardsKampela


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Batch plotting folder location

Revit Building >> Technical Support

Thu, Jan 21, 2016 at 7:40:58 PM

4

Family Folder Missing

Revit Systems >> Technical Support

Tue, Dec 23, 2014 at 3:09:52 PM

3

View Oriented Entourage Family

Revit Building >> Technical Support

Sat, Oct 15, 2016 at 10:16:07 PM

2

Revit 3D entourage

Revit Building >> Technical Support

Thu, Jul 31, 2008 at 6:34:31 PM

2

Entourage without using RPC Content

Community >> Newbies

Tue, May 1, 2018 at 2:04:59 PM

1

Site Stats

Members:

1491264

Objects:

21156

Forum Posts:

151138

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.1621

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights