RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

37 Users Online (36 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Building Pad not cutting Toposurface

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Tue, Apr 12, 2011 at 2:55:25 PM | Building Pad not cutting Toposurface

#1

ac1234


active

Joined: Tue, Apr 12, 2011
2 Posts
No Rating


I want to use building pads to show excavations for site utilities.  But, the pad seems to be attaching a solid, rather than cutting through the toposurface.  I have checked to make sure the pad is below the lowest elevation and I have checked the phases.  What am I doing wrong?  Attached image, “Vinson Hall 3”, shows the solid on the underside of the toposurface.



Attached Images

90741_Vinson_Hall_1.jpg90741_Vinson_Hall_2.jpg90741_Vinson_Hall_3.jpg90741_Vinson_Hall_4.jpg

This user is offline

 

Tue, Apr 12, 2011 at 3:02:44 PM | Building Pad not cutting Toposurface

#2

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 391 Votes


Sorry ... not a mind reader.... a little text ... Arrows...something to point at what you are talking about would help us.


This user is offline

 

Tue, Apr 12, 2011 at 4:09:02 PM | Building Pad not cutting Toposurface

#3

itsmyalterego


active
itsmyalterego Avatar

Joined: Thu, May 28, 2009
829 Posts
4 Stars: 16 Votes


how thick is your slab...?  And is your slab glass? ...or something similar?  I think I see what you're trying to do, lay down the excavation for the pipe.  First thing I would do is make the slab 1" thick instead of a monolith... I don't know why I feel this woudl help, but it might.  Is there a possibility that you have two topo surfaces layerd on top of one another by mistake? 

 

 


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Building Pad not cutting through terrain (or cutting ALL of it!) See Pic

Community >> Newbies

Mon, Apr 18, 2011 at 7:12:45 AM

1

Toposurface & Pads

Revit Building >> Technical Support

Fri, Sep 21, 2012 at 9:54:44 AM

1

building pad

Revit Building >> Technical Support

Wed, Dec 2, 2009 at 8:34:09 AM

1

Toposurface Issues

Revit Building >> Technical Support

Wed, Mar 28, 2012 at 1:50:09 PM

8

Building Pad Problem

Revit Building >> Technical Support

Thu, Dec 20, 2012 at 3:51:08 PM

7

Site Stats

Members:

2016475

Objects:

22942

Forum Posts:

152203

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.4082

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights