RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

150 Users Online (57 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Community >> Newbies >> Building Pads...how to see existing pads when outlining a new one?

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Fri, Apr 8, 2011 at 8:11:22 PM | Building Pads...how to see existing pads when outlining a new one?

#1

ArchiN00B


active
ArchiN00B Avatar

Joined: Sat, Apr 3, 2010
144 Posts
4.5 Stars: 4 Votes


Hi,

 

I am trying to create building pads at a couple different elevations, but run into the problem of inevitably overlapping one by a few inches... 

 

I know they can border, but not overlap, so is there any way to have other building pads highlighted while you are creating a nearby one so that you can border right up against them?

 

I know one answer is: just use pick lines/walls and keep track of which lines are where.  But with a big project, it is getting hard to keep track of all of this.

 

Much thanks for the help!


This user is offline

 

Sat, Apr 9, 2011 at 1:39:05 AM | Building Pads...how to see existing pads when outlining a new one?

#2

nastyclown


active
nastyclown Avatar

Joined: Tue, Jul 14, 2009
273 Posts
4.5 Stars: 9 Votes


i dont know if there an easier way... but what i do in this cases is copy/paste on view same lines. I mean copy from one pad, creating new one ( next to the one i copy) and then pasting in view (plan view) 

I have found most of the cases works, but it haves problemswith arcs... Hope it helps


This user is offline

 

Sun, Apr 10, 2011 at 12:46:55 AM | Building Pads...how to see existing pads when outlining a new one?

#3

mcantwell


active
mcantwell Avatar

Joined: Thu, Aug 24, 2006
86 Posts
5 Stars: 1 Votes


I cretae a 3d and plan "pads only" view with nothing but the pads visible. 

It halps a bit to see whats happening.


This user is offline

View Website

Sun, Apr 10, 2011 at 5:39:55 PM | Building Pads...how to see existing pads when outlining a new one?

#4

ArchiN00B


active
ArchiN00B Avatar

Joined: Sat, Apr 3, 2010
144 Posts
4.5 Stars: 4 Votes


Ok, thanks.  I'll give those a shot!


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Adjacent building pads: toposurface popping up between

Revit Building >> Technical Support

Wed, Nov 20, 2013 at 4:22:59 PM

6

Topography and pads trick

Revit Building >> Tips & Tricks

Mon, Jan 14, 2013 at 8:53:18 PM

0

Sloped inscribed building pads have topo 'walls'

Revit Building >> Technical Support

Wed, May 6, 2015 at 12:25:40 PM

1

Pads and phases

Revit Building >> Technical Support

Wed, Mar 28, 2018 at 11:44:33 AM

9

Pads/Phases AGAIN!

Revit Building >> Technical Support

Thu, Aug 9, 2012 at 8:14:53 PM

1

Site Stats

Members:

1460618

Objects:

20974

Forum Posts:

150935

Job Listings:

6

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.9570

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights