RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

321 Users Online (157 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Missing objects in my render

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Tue, Mar 1, 2011 at 11:30:52 PM | Missing objects in my render

#1

toxicarea


active

Joined: Sat, Dec 18, 2010
10 Posts
No Rating


Why do I get missing components when i render? For example the roof of my building and the site mass do not show up on the render. Help pls.

This user is offline

 

Wed, Mar 2, 2011 at 9:46:14 AM | Missing objects in my render

#2

Typhoon


site moderator|||
Typhoon Avatar

Joined: Tue, May 22, 2007
5921 Posts
4 Stars: 200 Votes


What version of Revit are you working on? Did you install all Web Updates? In VG did you turn ON "Mass"?

 


-----------------------------------

I Hope and I Wish to LEARN  more, and more, and more.... REVIT

This user is offline

 

Wed, Mar 2, 2011 at 11:23:08 AM | Missing objects in my render

#3

toxicarea


active

Joined: Sat, Dec 18, 2010
10 Posts
No Rating


Well I work on Revit 2011 but the file that i am having problems with was created initially on Revit 2010. I think I have all recent updates :/

This user is offline

 

Wed, Mar 2, 2011 at 2:15:53 PM | Missing objects in my render

#4

toxicarea


active

Joined: Sat, Dec 18, 2010
10 Posts
No Rating


Ok. I started a new project and did some basic walls and floors. And when i try to render .... nothing comes out, just empty landscape. The whole building is missing.

This user is offline

 

Wed, Mar 2, 2011 at 3:34:44 PM | Missing objects in my render

#5

DeifyMe


active

Joined: Thu, Oct 7, 2010
64 Posts
4 Stars: 2 Votes


Ryan Duell recently blogged abou this issue

http://revitclinic.typepad.com/my_weblog/2011/02/troubleshooting-elements-that-disappear-when-rendering.html


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Will not render objects completely??

Community >> Newbies

Sun, Jun 28, 2009 at 2:21:32 PM

1

Elements Missing in Render Image

Revit Building >> Technical Support

Mon, Sep 27, 2010 at 12:21:17 PM

4

Missing Render images

Revit Building >> Technical Support

Sun, Feb 12, 2012 at 1:36:48 PM

2

render appereance images missing

Revit Systems >> Technical Support

Wed, May 11, 2016 at 8:12:17 AM

1

Render Textures Not Loading, "Missing"?

Revit Building >> Technical Support

Fri, Mar 18, 2011 at 3:25:17 PM

1

Site Stats

Members:

1655413

Objects:

22113

Forum Posts:

151698

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 11.4211

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights