RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

177 Users Online (80 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Community >> Newbies >> Wheel stop/step on garage slab

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Mon, Feb 28, 2011 at 2:16:31 AM | Wheel stop/step on garage slab

#1

mcescher


active

Joined: Sun, Jan 17, 2010
3 Posts
No Rating


I have a quick question.

I need to create 6" step for wheel stop / step on garage slab.  How do you modify to create that step from the same material (concrete)?  It is 3' 0" from the garage/mudroom door.

Thanks in advance.

 


This user is offline

 

Mon, Feb 28, 2011 at 12:45:43 PM | Wheel stop/step on garage slab

#2

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 377 Votes


Several options.  This could be a small floor - just set the offsets.  This could also be an in-place family - floor category - same material.

This user is offline

 

Mon, Feb 28, 2011 at 4:11:00 PM | Wheel stop/step on garage slab

#3

coreed


site moderator|||
coreed Avatar

Joined: Fri, Feb 10, 2006
1874 Posts
4 Stars: 16 Votes


this could also be two seperate slabs joined. as WWHub said, lots of options


-----------------------------------

best regards,

coreed,aia

bmpArchitects,Inc.

"Revit has to be implemented, Not installed." 

Long Live Revit

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Slab Step Smart Tag

Revit Structure >> Technical Support

Fri, Aug 2, 2013 at 12:54:38 PM

3

Slab Foundation Questions

Revit Building >> Technical Support

Fri, Mar 7, 2008 at 4:56:28 PM

3

sloping slab

Revit Building >> Technical Support

Wed, Mar 16, 2005 at 3:54:50 AM

3

Concrete Slab Edge Angles

Revit Structure >> Technical Support

Wed, Dec 7, 2011 at 6:35:24 PM

13

Slab cutting out columns! Any way to stop this?

Revit Structure >> Technical Support

Wed, Jun 11, 2014 at 9:58:17 PM

8

Site Stats

Members:

1794565

Objects:

22510

Forum Posts:

151983

Job Listings:

4

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.1612

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights