RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

356 Users Online (199 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Error Message

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Thu, Feb 17, 2011 at 5:12:32 PM | Error Message

#1

Madlynne


active

Joined: Thu, Jan 27, 2011
2 Posts
No Rating


When I try to open my file in Revit, and message pops up that says, " an error has occured while drawing the contents of this window and it shall be closed". 

Anyone seen this error before or have any suggestions?? 


This user is offline

 

Thu, Feb 17, 2011 at 5:47:15 PM | Error Message

#2

lunchtrayrider


active

Joined: Mon, Jun 25, 2007
592 Posts
3.5 Stars: 7 Votes


do you have imported cad?

-----------------------------------
I like scooters. and motorcycles.

This user is offline

 

Fri, Feb 18, 2011 at 3:35:10 PM | Error Message

#3

Madlynne


active

Joined: Thu, Jan 27, 2011
2 Posts
No Rating


Yes, I have about 15 linked CAD objects. However, I just discovered I can't even open a new drawing in Revit. I get the same error message. Could it just be a video card issue?

This user is offline

 

Fri, Feb 18, 2011 at 4:32:44 PM | Error Message

#4

lunchtrayrider


active

Joined: Mon, Jun 25, 2007
592 Posts
3.5 Stars: 7 Votes


This error often occurs for me when dimensioning or otherwise interacting with too many linked autocad files.  try cleaning up some of the autocad and updating the links.

-----------------------------------
I like scooters. and motorcycles.

This user is offline

 

Fri, Feb 18, 2011 at 8:24:25 PM | Error Message

#5

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 351 Votes


In your Revit program file area, search for: "WSCommCntrData.xml.  This file sometimes gets corrupted.

Delete that file and revit will build a new one.


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

ERROR MESSAGE: STAIRS - rises not intersecting boundries?

General Discussion >> Revit Project Management

Tue, Aug 19, 2008 at 2:12:33 PM

6

Revit 2014 - Disappearing error message

Revit Building >> Technical Support

Wed, Nov 6, 2013 at 10:12:48 PM

10

PLACING ROOMS WITH ERROR MESSAGE ABOUT ADJUSTING LIMITS 2016

Revit Building >> Technical Support

Tue, Oct 4, 2016 at 2:09:33 PM

6

Keynotes Error Message

Revit Building >> Technical Support

Mon, Jan 24, 2011 at 3:12:17 PM

6

Revit2014 - Error Message When Adjusting Viewport

Revit Building >> Technical Support

Tue, Sep 3, 2013 at 5:43:19 AM

3

Site Stats

Members:

1454368

Objects:

20599

Forum Posts:

150689

Job Listings:

6

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.2042

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights