RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

192 Users Online (82 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> MASSING IN REVIT

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Wed, Feb 9, 2011 at 8:46:48 PM | MASSING IN REVIT

#1

kiknchikn


active

Joined: Thu, Oct 11, 2007
8 Posts
No Rating


Does anyone know why Autodesk took the old massing tools out and replaced it with the junk in Revit 2011? I'm losing my faith with Autodesk and Revit. It was fine just the way it was in 2010. Remember the old saying "Don't reinvent the wheel"

This user is offline

 

Thu, Feb 10, 2011 at 9:43:50 AM | MASSING IN REVIT

#2

Typhoon


site moderator|||
Typhoon Avatar

Joined: Tue, May 22, 2007
5921 Posts
4 Stars: 200 Votes


"Does anyone know why Autodesk took the old massing tools out and replaced it with the junk in Revit 2011?" - What are you talking about? Autodesk didn't removed anything, if you want to create a "Mass" look at your ribbon, you will see "Massing and site", here you can create Masses, if you want the OLD "In-Place" go to "Home > Component > Model In-Place"

-----------------------------------

I Hope and I Wish to LEARN  more, and more, and more.... REVIT

This user is offline

 

Mon, Aug 8, 2011 at 2:24:38 PM | MASSING IN REVIT

#3

saransh


active

Joined: Sat, Jul 30, 2011
2 Posts
No Rating


hi friends i am using revit 2009 can any 1 please tell me is it possible to do good massing work in it?????or i need 2010 only?


This user is offline

 

Mon, Aug 8, 2011 at 2:33:28 PM | MASSING IN REVIT

#4

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 380 Votes


You can create mass in any version of Revit but the tools were significantly improved in 2011.... May have been 2010. 


This user is offline

 

Tue, Aug 9, 2011 at 7:18:56 PM | MASSING IN REVIT

#5

saransh


active

Joined: Sat, Jul 30, 2011
2 Posts
No Rating


right now i am learning on 2009 .....so will it possible for me to learn advanced massing on 2011 on myself or again i  have to join classes for 2011 please tell me.


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

why my massing can't not be a solid?

Revit Building >> Technical Support

Sat, Feb 12, 2011 at 2:26:42 AM

5

Finding Massing Model

Revit Building >> Technical Support

Wed, Feb 23, 2011 at 9:54:53 PM

4

>>>stuck with creating massing form in revit<<< HELP!

Revit Building >> Tips & Tricks

Fri, Nov 6, 2009 at 10:07:53 PM

4

Massing Tutorials (Revit Architecture 2013)

Revit Building >> Technical Support

Thu, Sep 13, 2012 at 9:17:47 AM

3

Massing

Revit Building >> Technical Support

Mon, Jun 22, 2009 at 2:18:46 PM

3

Site Stats

Members:

1839681

Objects:

22618

Forum Posts:

152037

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 1.5931

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights