RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

107 Users Online (106 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Community >> Newbies >> New from Portland, lost my 3d model

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Sun, Jan 23, 2011 at 10:09:21 AM | New from Portland, lost my 3d model

#1

quixotic


active

Joined: Fri, Oct 30, 2009
2 Posts
No Rating


Hi everyone,

 

I am new here and new to revit. Somehow I lost my original 3d view, and 3d view 1 or 2 wont let me edit my building. Any ideas how to get the original 3d model of my building to comeback? Also, when I try to make a detail, my screenh gets a sepia colored look to it, when I try to window the details I want, I get an empty group error,. Any help wopuld be so much appreciated, and thanks in advance.


This user is offline

 

Sun, Jan 23, 2011 at 1:08:36 PM | New from Portland, lost my 3d model

#2

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 391 Votes


First, you have not lost your model but maybe your view.  If you just click on the building icon, you will get a default 3D view.

 

"... when I try to make a detail, my screenh gets a sepia colored look to it..."  Please elaborate... 

"... when I try to window the details I want, I get an empty group error.."  This too is unclear.  Are you trying to create a callout.  If so, start with the view tab and pick callout. 

 

 


This user is offline

 

Sun, Jan 23, 2011 at 4:01:11 PM | New from Portland, lost my 3d model

#3

quixotic


active

Joined: Fri, Oct 30, 2009
2 Posts
No Rating


That's just it, there is nothing in my {3D} view. No elements are hidden. I have all of my plan views and elevations. I have a camera view, and a drafting 3d view, but I am unable to edit it.

The sepia colored screen*... The page gets almost a yellowish color, all of my buttons get greyed out. I can create a hidden line type crossing window by draging left, and a solid crossing window to the right. But nothing gets selected. I went Annotate>Detail Group>Create group. Perhaps I don't know how to correctly do details...

Empty group error* it seems that the machine wants to affirm that nothing was selected.

Also, I am trying to load detail files as a group, I am trying to avoid having to repeatedly search files for specific types of details, but I get an error tht says the component is not in the family... Again, am I not using this correctly? Thanks again for your help.


This user is offline

 

Tue, Mar 13, 2012 at 8:55:43 PM | lost my 3d model

#4

a1214656


active

Joined: Wed, Oct 12, 2011
4 Posts
No Rating


Hi,

Does anyone know how to find my lost 3d model, I know it is still there physically just can't see it ! is there a zoom extents option in revit like autocad?


This user is offline

 

Tue, Mar 13, 2012 at 9:18:20 PM | New from Portland, lost my 3d model

#5

erland73


active
erland73 Avatar

Joined: Fri, Sep 7, 2007
738 Posts
4.5 Stars: 85 Votes


Type ZA = zoom all


-----------------------------------

 “Learning never exhausts the mind.” Leonardo Da Vinci 

 

This user is offline

 

Tue, Mar 13, 2012 at 9:34:29 PM | New from Portland, lost my 3d model

#6

a1214656


active

Joined: Wed, Oct 12, 2011
4 Posts
No Rating


That worked, I knew it would be simple.

Thank you


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

I need a job in Portland Oregon!

Community >> The Studio

Tue, Jul 22, 2008 at 4:23:16 PM

4

Portland Revit Users Group Meeting being held on 03/24/05

Revit Building >> Tips & Tricks

Mon, Feb 28, 2005 at 8:03:29 PM

0

Portland Revit Users Group Meeting on 03/24/05

Community >> Newbies

Mon, Feb 28, 2005 at 8:02:19 PM

0

Portland Revit Uers Group Meeting on 03/24/05

Community >> The Studio

Mon, Feb 28, 2005 at 8:00:48 PM

0

lost function to middle button on mouse

Workflow & Implementation >> Hardware

Mon, Apr 28, 2008 at 7:36:35 PM

4

Site Stats

Members:

2004675

Objects:

22897

Forum Posts:

152180

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 3.5484

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights