RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

259 Users Online (124 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Move room area to other level

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Sun, Jan 23, 2011 at 1:13:44 PM | Move room area to other level

#1

brjdk


active

Joined: Sun, Jan 23, 2011
9 Posts
No Rating


Hi

I'm sketching on a project that have several levels with different kinds of functions described by room areas / tags and grouped by departments. I have setup all departments in schedules and given them numbers.

Now, as it often happens in this sketching phase, functions has to move to other locations, on other levels. This is where I get some troubbles.

How can I move a 'room area' to a other level without having to rewrite the room numbers ?

If I just cut and paste the area it gets a new number :-/

I hope some have had this issue and found a solution :-)

Thanks


This user is offline

 

Sun, Jan 23, 2011 at 3:02:07 PM | Move room area to other level

#2

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 371 Votes


Revit will always assign a new room number - but no problem, just change it.

This user is offline

 

Sun, Jan 23, 2011 at 4:45:19 PM | Move room area to other level

#3

brjdk


active

Joined: Sun, Jan 23, 2011
9 Posts
No Rating


Hi wwhub

Not the answer I hoped for :-/

The problem is, that departments consists of lot of rooms, more than 20, and it's a lot of renumbering :-(

But thanks, I now know that there is no other way

Thanks


This user is offline

 

Mon, Jan 24, 2011 at 7:03:55 PM | Move room area to other level

#4

Bimman


active
Bimman Avatar

Joined: Wed, Dec 17, 2003
360 Posts
1 Stars: 2 Votes


if you have alot to change, i have found it is quicker to change them from a room schedule rather than from the plan view.

-----------------------------------
PWD

This user is offline

View Website

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

move Room Tag to different level

Revit Building >> Technical Support

Fri, Sep 19, 2014 at 4:21:09 AM

2

Room schedule - area

Revit Building >> Technical Support

Tue, Nov 9, 2010 at 7:07:43 PM

3

room area calculation

Revit Building >> Technical Support

Thu, Jan 15, 2009 at 11:51:20 AM

1

Room tags with area - area not showing up!

Revit Building >> Technical Support

Thu, Aug 16, 2007 at 11:54:26 PM

4

Level parameter problem in tags

Revit Building >> Technical Support

Sat, Jul 21, 2018 at 11:13:21 AM

1

Site Stats

Members:

1689612

Objects:

22213

Forum Posts:

151745

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 2.1480

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights