RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

196 Users Online (73 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> View Range does not show Existing / Demolition / New correctly

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Tue, Oct 26, 2010 at 10:43:00 PM | SOLVED: View Range does not show Existing / Demolition / New correctly

#1

Plaiditect


active
Plaiditect Avatar

Joined: Wed, Nov 25, 2009
2 Posts
No Rating


I have an issue where I have extended a second floor plan's view range down to show some "eyebrows" over lower windows.  I used the "View Depth" parameter.  Part of the eyebrow is existing, part is demolished and part is new.  But the graphic style of those objects appears "New" in all cases.  I can't locate a separate setting for display for the "View Depth" entities, so I believe this is a bug.

Any ideas?

Revised to add: Revit 2011 without Product Update #2.

Edited on: Tue, Oct 26, 2010 at 6:42:42 PM

Edited on: Wed, Oct 27, 2010 at 1:43:17 PM

This user is offline

 

Wed, Oct 27, 2010 at 12:38:15 PM | View Range does not show Existing / Demolition / New correctly

#2

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 361 Votes


I think you need to look again at all the entities and look at your view settings.  Also look at what might be hiding what.  If new and existing demolished occupy the same location, that would be a problem.

This user is offline

 

Wed, Oct 27, 2010 at 6:46:40 PM | View Range does not show Existing / Demolition / New correctly

#3

Plaiditect


active
Plaiditect Avatar

Joined: Wed, Nov 25, 2009
2 Posts
No Rating


OK.  I don't know why Revit is designed this way, but here's what I see.

If I set my "View Range"

Top: 10'

Cut: 3'

Bottom: 0'

View Depth Level: -3'

Then everything below "Bottom" will not show phasing, it will all show as "New" or "Complete".

If I change "Bottom" to match "View Depth" (-3' in the example), then phasing will be shown.

 

For Ceiling Plans, "Top" and "View Depth" must match for phasing to be shown.



Edited on: Wed, Oct 27, 2010 at 1:49:09 PM

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Phasing and Room Tag

Revit Building >> Technical Support

Wed, May 26, 2010 at 2:47:45 PM

5

View Range

Revit Building >> Technical Support

Thu, Oct 24, 2013 at 7:37:43 PM

4

Existing Wall detail in Section View

General Discussion >> Revit Project Management

Mon, Jul 21, 2008 at 4:38:46 PM

3

Phasing - showing all phases in a view

Revit Building >> Technical Support

Wed, Feb 1, 2012 at 3:13:14 PM

1

low wall not displaying correctly with view range

Community >> Newbies

Fri, Aug 3, 2012 at 9:35:37 PM

7

Site Stats

Members:

1548925

Objects:

21379

Forum Posts:

151397

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 1.8243

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights