RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

233 Users Online (117 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> HELP ME PLEASE! WALLS DO NOT APPEAR

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Fri, Oct 22, 2010 at 8:25:03 AM | HELP ME PLEASE! WALLS DO NOT APPEAR

#1

mwtsilvia


active

Joined: Thu, May 17, 2007
4 Posts
4.5 Stars: 2 Votes


I just installed revit 2010 but unfortunatelly when I open an imperial template it shows me the walls in metrical system! I need the walls to be in inches Sad can someone please help me ASAP....Attached an image

 

 



Attached Images

83674_Untitled-1_copy.jpg

This user is offline

 

Fri, Oct 22, 2010 at 9:44:06 AM | HELP ME PLEASE! WALLS DO NOT APPEAR

#2

Typhoon


site moderator|||
Typhoon Avatar

Joined: Tue, May 22, 2007
5921 Posts
4 Stars: 200 Votes


Are you sure you are opening an "Imperial Template"? other thing, type UN in your keyboard and check the units.

 


-----------------------------------

I Hope and I Wish to LEARN  more, and more, and more.... REVIT

This user is offline

 

Fri, Oct 22, 2010 at 6:04:50 PM | HELP ME PLEASE! WALLS DO NOT APPEAR

#3

mwtsilvia


active

Joined: Thu, May 17, 2007
4 Posts
4.5 Stars: 2 Votes


Yes! I opened an imperial template and changed units and still the walls are in metric Sad

This user is offline

 

Fri, Oct 22, 2010 at 6:40:04 PM | HELP ME PLEASE! WALLS DO NOT APPEAR

#4

Typhoon


site moderator|||
Typhoon Avatar

Joined: Tue, May 22, 2007
5921 Posts
4 Stars: 200 Votes


Go to the big "R" (like you can see in the first image) and select "new > Project" the browse and select the imperial template (second  image).

 



Attached Images

83720_image1.png83720_image2.png

-----------------------------------

I Hope and I Wish to LEARN  more, and more, and more.... REVIT

This user is offline

 

Fri, Oct 22, 2010 at 6:47:52 PM | HELP ME PLEASE! WALLS DO NOT APPEAR

#5

mwtsilvia


active

Joined: Thu, May 17, 2007
4 Posts
4.5 Stars: 2 Votes


Dis it! the thing is I dont know why I had no imperial temlpates installed when I downloaded revit. I just download from the web page the nes  templates Smile 

This user is offline

 

Fri, Oct 22, 2010 at 7:24:55 PM | HELP ME PLEASE! WALLS DO NOT APPEAR

#6

Typhoon


site moderator|||
Typhoon Avatar

Joined: Tue, May 22, 2007
5921 Posts
4 Stars: 200 Votes


here: http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/item?siteID=123112&id=12827697

 


-----------------------------------

I Hope and I Wish to LEARN  more, and more, and more.... REVIT

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Attaching Rails to walls

Revit Building >> Technical Support

Thu, Aug 13, 2009 at 5:59:42 PM

10

Walls

Revit Building >> Tips & Tricks

Thu, Dec 16, 2004 at 10:56:57 PM

8

solid walls transparent to curtain walls and railings in back..

Revit Building >> Technical Support

Mon, Oct 29, 2012 at 12:34:26 PM

6

Foundation walls & Normal walls joint, linework tool?

Community >> Newbies

Sun, Nov 1, 2009 at 5:24:18 AM

6

Inner walls overslaping outer walls.

Revit Structure >> Technical Support

Sun, Dec 14, 2014 at 10:58:35 PM

2

Site Stats

Members:

1781491

Objects:

22482

Forum Posts:

151949

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.4075

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights