RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

270 Users Online (123 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Structure >> Technical Support >> Copy Monitor Shaft Openings

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Thu, Oct 21, 2010 at 3:48:29 PM | Copy Monitor Shaft Openings

#1

mark7321


active

Joined: Mon, Nov 9, 2009
28 Posts
No Rating


I'm new to revit structure and I copy monitored a floor slab from an architect's model. Before I did that I clicked on the options icon and went to the floors tab and made sure that the Copy openings/Inserts box was checked. After I copied the floor the openings are not showing up. I went into Visibility Graphics and turned off everything except floor and shaft openings in my model. The shaft openings are still not showing up. Do the openings not get copied and you need to cut them yourself?

This user is offline

 

Thu, Oct 21, 2010 at 4:16:38 PM | Copy Monitor Shaft Openings

#2

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 359 Votes


I don't like shaft openings because I have other problems with them so I manually sketch the opening in the floor. 

 

I tested this in a test project and the floor with shaft opening was there.  Something else going on.  Did you add the shaft after the floor was copy monitored?


This user is offline

 

Fri, Oct 22, 2010 at 1:16:14 AM | Copy Monitor Shaft Openings

#3

mark7321


active

Joined: Mon, Nov 9, 2009
28 Posts
No Rating


I deleted the previous slab that was copy/monitored because there were so many openings that the architect changed. This new floor that the openings are not showing up on would be brand new my project. 

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Copy Monitor Floors with Openings

Revit Building >> Technical Support

Fri, Mar 28, 2014 at 4:56:55 PM

0

Copy - Monitor - Openings

Revit Structure >> Technical Support

Wed, Jul 23, 2008 at 5:23:27 PM

1

Copy/Monitor Shafts

Community >> Newbies

Tue, Jan 12, 2010 at 7:49:21 PM

2

Copy/Monitor Openings

Revit Building >> Technical Support

Tue, Aug 9, 2016 at 8:41:46 PM

7

A Floor That Can't Be Penetrated by Shaft Opening

Revit Building >> Technical Support

Thu, Feb 20, 2014 at 8:30:48 PM

5

Site Stats

Members:

1511951

Objects:

21249

Forum Posts:

151239

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.2128

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights