RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

186 Users Online (96 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> General Discussion >> Wishlist >> Control the height of a pad

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Wed, Sep 29, 2010 at 8:37:36 AM | Control the height of a pad

#1

dafoles


active

Joined: Sun, Mar 22, 2009
18 Posts
5 Stars: 1 Votes


I was working on a house recently and I had a dilemma where I had a garage that had some earth over one section of it. I had to create a tunnel of sorts. it would be great if we could tell revit how high we want the pad to go. Not just from the level we select as a base right up through the topo. This way we could make tunnels and cut outs in topography. 

This user is offline

 

Wed, Sep 29, 2010 at 10:55:54 AM | Control the height of a pad

#2

Typhoon


site moderator|||
Typhoon Avatar

Joined: Tue, May 22, 2007
5921 Posts
4 Stars: 200 Votes


Is that a question?

Just create that "Tunnel" with slabs and walls then in the section views use "Masking Region" to clean the site pattern.

 


-----------------------------------

I Hope and I Wish to LEARN  more, and more, and more.... REVIT

This user is offline

 

Wed, Sep 29, 2010 at 11:17:14 AM | Control the height of a pad

#3

dafoles


active

Joined: Sun, Mar 22, 2009
18 Posts
5 Stars: 1 Votes


Nope it is not a questions it is something I wishfor. 

Masking regions are all well and good but would be far better to be able to model it. I just modeled in my own in place family for the earth I needed above the slab.  


This user is offline

 

Wed, Sep 29, 2010 at 11:27:44 AM | Control the height of a pad

#4

Typhoon


site moderator|||
Typhoon Avatar

Joined: Tue, May 22, 2007
5921 Posts
4 Stars: 200 Votes


"Nope it is not a questions it is something I wishfor. " - Me too, wishlist....

 


-----------------------------------

I Hope and I Wish to LEARN  more, and more, and more.... REVIT

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Building Pad Problem

Revit Building >> Technical Support

Thu, Dec 20, 2012 at 9:51:08 PM

7

pad or subregions make weird depreesion on site

Revit Building >> Technical Support

Sun, Sep 14, 2008 at 3:56:00 PM

0

Cannot choose edge of a pad in Revit 2010

Revit Building >> Technical Support

Sun, Feb 21, 2010 at 11:16:33 AM

4

Topo slopped pad (parking lot/road)

Revit Building >> Technical Support

Mon, Aug 24, 2009 at 1:26:23 PM

4

cutting the toposurface:) !!!1

Community >> Newbies

Wed, Apr 23, 2014 at 11:21:35 AM

2

Site Stats

Members:

1771052

Objects:

22438

Forum Posts:

151911

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 23.2006

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights