RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

188 Users Online (70 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> User Interface help: Help? please urgent

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Sun, Sep 26, 2010 at 11:51:49 AM | User Interface help: Help? please urgent

#1

dandunn


active

Joined: Fri, Jul 31, 2009
4 Posts
No Rating


I upgraded to 2011 and so far things had been going smoothly, however I opened revit today to find my project properties box, and elements box completely overtake the screen, and there's no way to minimize the windows(or it won't allow me) I just toggle between my views and project browser using a keyboard shortcut, and the element properties window is so wide I can't even make edits to anything. help please.


This user is offline

 

Sun, Sep 26, 2010 at 12:22:09 PM | User Interface help: Help? please urgent

#2

Typhoon


site moderator|||
Typhoon Avatar

Joined: Tue, May 22, 2007
5921 Posts
4 Stars: 196 Votes


It's a BUG, Just follow this: http://revitclinic.typepad.com/my_weblog/2010/07/revit-2011-hangs-at-splash-screen-or-crashes-with-unrecoverable-error.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+typepad%2Ftherevitclinic+%28The+Revit+Clinic%29

 



Edited on: Sun, Sep 26, 2010 at 7:23:04 AM

-----------------------------------

I Hope and I Wish to LEARN  more, and more, and more.... REVIT

This user is offline

 

Thu, Sep 30, 2010 at 4:10:14 PM | User Interface help: Help? please urgent

#3

Gerark


active

Joined: Wed, Jul 28, 2010
5 Posts
No Rating


Hello Typhoon,

 I had the same problem, but now, if I activate the Project Browser and the Properties Toolbars, from the >View>User Interface menu, a blank screen appears, the only way of seeing the project is by unchecking the Project Browser and the Properties boxes. (See images)

I tried with the link that you posted, following all the options, but it didn't work.

Help please.

Best regards!



Attached Images

82802_problem_1.jpg82802_problem_2.jpg

This user is offline

 

Thu, Sep 30, 2010 at 5:28:04 PM | User Interface help: Help? please urgent

#4

dandunn


active

Joined: Fri, Jul 31, 2009
4 Posts
No Rating


So yes indeed i tried all three solutions on the website and even had the autodesk website reset my interface but iøm still getting the same error. sorry for the hiatus, i had to finsih a project but i had to find a way to work around this problem. I am defintely worried though because Iøm having the same issues: my project browser  fills up the entire screen I have to exit out to see my project and toggle back and forth, and my element properties box is a blan k screen now. I don't know what to do esp. considering i have another project due soon and i can't edit anything really.


This user is offline

 

Thu, Sep 30, 2010 at 5:43:45 PM | User Interface help: Help? please urgent

#5

Typhoon


site moderator|||
Typhoon Avatar

Joined: Tue, May 22, 2007
5921 Posts
4 Stars: 196 Votes


Ok, i forgot one thing, close REVIT and go to that folder and delete the UIState.dat

 

Windows XP

 C:\Documents and Settings\%username%\Local Settings\Application Data\Autodesk\Revit\\UIState.dat

Windows Vista & Windows 7

 C:\Users\%username%\Appdata\local\Autodesk\Revit\\UIState.dat

 

 

After this just run this file i just attached now, click "Executar" then "Sim" then "Ok", it gonna fix the problem.

 



Edited on: Thu, Sep 30, 2010 at 1:36:47 PM

-----------------------------------

I Hope and I Wish to LEARN  more, and more, and more.... REVIT

This user is offline

 

Thu, Sep 30, 2010 at 6:21:35 PM | User Interface help: Help? please urgent

#6

Gerark


active

Joined: Wed, Jul 28, 2010
5 Posts
No Rating


Typhoon you rock!!!

Thank you very much!! I was desperate! about to throw this computer away! hahaha

It worked as magic!

I'll be glad to buy you a beer whenever you are in Mexico!

Take care! and thanks again.


This user is offline

 

Thu, Sep 30, 2010 at 6:51:46 PM | User Interface help: Help? please urgent

#7

dandunn


active

Joined: Fri, Jul 31, 2009
4 Posts
No Rating


iøm not sure why iøm having so much trouble with this but i can't find the UISTAT.DAT file, and everytime i go t download the attachment it comes in as an mp3 file for some reason. sigh i don't understand why i'm having so much trouble with this, i think i'm computer illiterate maybe i should just uninstall and re install revit.


This user is offline

 

Thu, Sep 30, 2010 at 9:47:18 PM | User Interface help: Help? please urgent

#8

dandunn


active

Joined: Fri, Jul 31, 2009
4 Posts
No Rating


`good news i downloaded the newest updates for 2011 and it was fixed thanks guys for all your help.



Edited on: Thu, Sep 30, 2010 at 5:38:46 PM

This user is offline

 

Tue, Apr 12, 2011 at 2:12:43 PM | User Interface help: Help? please urgent

#9

ricardoavella


active

Joined: Fri, Apr 1, 2011
1 Posts
No Rating


Hello Typhoon,

I'm getting the same problem.  My properties and project browser boxes are filling the whole screen.  I've tried all 3 options and nothing works...

I was wondering...  where do i find this file you say you uploaded???  I'm talking about the one we have to "execute" after having deleted the UIState.dat

Hope to solve this issue...  When openning the same file on other computers, I don't have this problem.  It's only on my workstation.

Thanks!  Hope you can help me!

 


This user is offline

 

Tue, Apr 12, 2011 at 6:41:53 PM | User Interface help: Help? please urgent

#10

Typhoon


site moderator|||
Typhoon Avatar

Joined: Tue, May 22, 2007
5921 Posts
4 Stars: 196 Votes


I do not know if it was because the last attack but the file is gone, sorry for that but here you have again the file attached.

Cheers

 



Edited on: Tue, Apr 12, 2011 at 1:58:59 PM

-----------------------------------

I Hope and I Wish to LEARN  more, and more, and more.... REVIT

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Revit Architecture 09 - User Interface

Revit Building >> Technical Support

Thu, May 29, 2008 at 8:27:12 PM

2

Setting User Interface

Revit Building >> Technical Support

Tue, Aug 14, 2007 at 10:03:40 PM

0

Accurender file location

Revit Building >> Technical Support

Sat, Nov 1, 2008 at 2:29:54 PM

1

Stop the yearly interface updates

General Discussion >> Wishlist

Fri, May 13, 2011 at 1:38:20 PM

7

Can I reinstall Revit 2015 trial version?

Revit Building >> Technical Support

Tue, Dec 9, 2014 at 9:36:39 PM

0

Site Stats

Members:

1454809

Objects:

20598

Forum Posts:

150689

Job Listings:

6

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.3487

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights