RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

387 Users Online (222 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Revit city families not showing up

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Fri, Sep 10, 2010 at 3:22:55 AM | Revit city families not showing up

#1

shulenj


active

Joined: Sun, Feb 21, 2010
17 Posts
3 Stars: 2 Votes


Ive downloaded several families from this site to my content folder, but when I attempt to use them in a project, they dont show up in the folder. I also tried to search for them, but still nothing. BUT when I go into the folder from OUTSIDE revit, they are there. I also made sure they were from my, or an earlier version of revit. Im using Revit Arc. 2010

 

Last year using an earlier version(2009), I never had this issue. Ideas?


-----------------------------------

-Jeff

 

Intern Architect

Waldon Studio Architects & Planners

Columbia, MD

This user is offline

 

Fri, Sep 10, 2010 at 1:12:46 PM | Revit city families not showing up

#2

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 346 Votes


You are navigating to the correct folder in revit?

What platform are you on?


This user is offline

 

Fri, Sep 10, 2010 at 3:12:18 PM | Revit city families not showing up

#3

dgcad


active
dgcad Avatar

Joined: Fri, Mar 18, 2005
1231 Posts
3.5 Stars: 34 Votes


Just drag and drop the families from windows explorer right into REVIT, you don't need to use load or insert and you can do multiple drag and drop with shift+click as well.
 
 
i suspect your REVIT library path is not going to the right place? 

-----------------------------------

.

FULL 'DOWNLOAD ACCESS' to all 850+ CADclips videos for only $150

 

This user is offline

View Website

Fri, Sep 10, 2010 at 3:49:00 PM | Revit city families not showing up

#4

shulenj


active

Joined: Sun, Feb 21, 2010
17 Posts
3 Stars: 2 Votes


The content folder items work, its only items downloaded from here that dont work.

Windows vista, I refuse to move to 7 as of now.


-----------------------------------

-Jeff

 

Intern Architect

Waldon Studio Architects & Planners

Columbia, MD

This user is offline

 

Wed, Sep 26, 2012 at 4:32:40 PM | Revit city families not showing up

#5

estracener


active

Joined: Wed, Sep 12, 2012
1 Posts
No Rating


Drag and dropping the file inside of Revit does work. Don't know why you can't map the file from inside Revit.

*Using REVIT 2013 on Windows 7


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

New to Revit City - I'm from Brisbane, Australia

Community >> The Studio

Mon, Aug 9, 2004 at 6:57:41 AM

6

Revit Families From Revit City

General Discussion >> Revit Project Management

Wed, Apr 28, 2010 at 6:42:21 PM

4

Loading families from revit city

Community >> The Studio

Thu, Mar 7, 2013 at 7:28:30 PM

3

Revit City DVD

Community >> The Studio

Sun, Jul 30, 2006 at 12:16:44 AM

0

Families that are "behind" cut showing up in interior elevations.

Revit Building >> Technical Support

Wed, Jan 23, 2008 at 4:50:16 PM

5

Site Stats

Members:

1422584

Objects:

20407

Forum Posts:

150471

Job Listings:

6

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 1.9755

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights