RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

431 Users Online (263 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> walkthrough file in bad quality

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Sun, Jul 11, 2010 at 11:58:05 AM | walkthrough file in bad quality

#1

yaya11


active

Joined: Sun, Jan 21, 2007
12 Posts
No Rating


Hello everyone. I need to make movie file in revit and it's take  a very bad quality. When I maked rendering, Revit dosent ask me about the quality. In the end the movie is in bad quality. How can I make the diffrent? Thank you!!!

This user is offline

 

Sun, Jul 11, 2010 at 12:46:37 PM | walkthrough file in bad quality

#2

Typhoon


site moderator|||
Typhoon Avatar

Joined: Tue, May 22, 2007
5921 Posts
4 Stars: 195 Votes


You can choose the quality in Rendering settings to your walkthrough and try to choose the best Codec

 



Attached Images

79124_walk1.png79124_walk2.png

-----------------------------------

I Hope and I Wish to LEARN  more, and more, and more.... REVIT

This user is offline

 

Sun, Jul 11, 2010 at 4:06:47 PM | walkthrough file in bad quality

#3

yaya11


active

Joined: Sun, Jan 21, 2007
12 Posts
No Rating


Thank you. And what about Revit 2009?

This user is offline

 

Sun, Jul 11, 2010 at 4:45:32 PM | walkthrough file in bad quality

#4

yaya11


active

Joined: Sun, Jan 21, 2007
12 Posts
No Rating


Hi, I found the option in Element properties - Rendering setting. Thank you for your help

This user is offline

 

Sun, Jul 11, 2010 at 6:27:52 PM | walkthrough file in bad quality

#5

Typhoon


site moderator|||
Typhoon Avatar

Joined: Tue, May 22, 2007
5921 Posts
4 Stars: 195 Votes


I'm glad you solve the problem.

 

 


-----------------------------------

I Hope and I Wish to LEARN  more, and more, and more.... REVIT

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Rendered walkthrough is blurry

Revit Building >> Technical Support

Tue, Dec 2, 2014 at 7:41:44 PM

4

walkthrough

Revit Building >> Technical Support

Wed, Aug 1, 2012 at 10:43:43 PM

1

Walkthrough Export is very slow

Revit Systems >> Technical Support

Fri, Feb 13, 2009 at 8:44:46 PM

3

Walkthrough query

Revit Building >> Technical Support

Tue, Feb 17, 2009 at 2:45:56 PM

2

can you render a walkthrough in Revit Architecture 2009..???

Community >> Newbies

Tue, Jun 4, 2013 at 9:15:53 PM

11

Site Stats

Members:

1422657

Objects:

20407

Forum Posts:

150472

Job Listings:

6

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.6842

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights