RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

175 Users Online (51 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Keynotes Error Message

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Wed, Jun 30, 2010 at 2:04:59 PM | Keynotes Error Message

#1

jkherm


active

Joined: Fri, May 8, 2009
9 Posts
No Rating


Hi All-

 

I'm running into a minor issue- I have edited my keynote file, which I've done in the past without problem, and now for some reason I'm getting an error message that reads: Duplicate key value '', text: ''

When I expand it gives me no further explanation.  It does allow me to hit OK and ignore, but now whenever we save this error message pops up each time.  Again nothing serious, but very annoying- any suggestions on how to eliminate this error?  I've triple checked my keynotes file to make sure there are no duplicate values and I've saved as Tab Delimited...so I'm unsure what else to check, any thoughts are appreciated, thanks much!

 


This user is offline

View Website

Wed, Jun 30, 2010 at 3:12:02 PM | Keynotes Error Message

#2

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 371 Votes


Somewhere you have a line that is duplicated.  Did you add some separations in your file?...any additional lines that don't have an index number?

This user is offline

 

Wed, Jun 30, 2010 at 3:27:42 PM | Keynotes Error Message

#3

jkherm


active

Joined: Fri, May 8, 2009
9 Posts
No Rating


I did add a couple separations, for some package notes, but they seem to be functioning properly inside of Revit.  I have attached my file you're more than welcome to check it out.

 



This user is offline

View Website

Wed, Jun 30, 2010 at 3:34:40 PM | Keynotes Error Message

#4

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 371 Votes


Revit treats every line of text as a keynote item.  As long as you heve these seperations, you will see the error message.  Just ignore it - we do.  We too want these divisions so the user can find the note quicker but they don't affect your schedules.

This user is offline

 

Wed, Jun 30, 2010 at 3:40:02 PM | Keynotes Error Message

#5

jkherm


active

Joined: Fri, May 8, 2009
9 Posts
No Rating


Alright, I appreciate yout time and insight.  Good to know that nothing is messed up...the only odd thing about it was that for the last project I had a very similar file setup and never ran into this message...oh well, no worries.  Thanks again.

This user is offline

View Website

Thu, Jan 20, 2011 at 3:52:34 PM | Keynotes Error Message

#6

rileyjarrett


active

Joined: Wed, Apr 4, 2007
10 Posts
No Rating


In case anyone is still interested in fixing this issue, I just fixed mine. You can have as many blank lines as you want between categories to help with organization. ONLY open your keynote files in Notepad. If you open it in Excel and do a saveas it will add 3 blank tabs on each blank line. This is the issue. You need to delete any blank tabs on blank lines. The 'duplication' occurs when there is more than one blank tab in a row.

This user is offline

 

Mon, Jan 24, 2011 at 3:12:17 PM | Keynotes Error Message

#7

jkherm


active

Joined: Fri, May 8, 2009
9 Posts
No Rating


RILEYJARRETt-

 

Thanks for the input...this is exactly what I had done...opened it in Excel...we now usenotepad for editing, Revit likes that much better.

 

Thanks again.


This user is offline

View Website

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Error Message when using keynotes - Revit 2008

Revit Building >> Technical Support

Wed, Jun 18, 2008 at 12:02:30 PM

1

ERROR MESSAGE: STAIRS - rises not intersecting boundries?

General Discussion >> Revit Project Management

Tue, Aug 19, 2008 at 2:12:33 PM

6

Revit 2014 - Disappearing error message

Revit Building >> Technical Support

Wed, Nov 6, 2013 at 10:12:48 PM

10

PLACING ROOMS WITH ERROR MESSAGE ABOUT ADJUSTING LIMITS 2016

Revit Building >> Technical Support

Tue, Oct 4, 2016 at 2:09:33 PM

6

Error Message

Revit Building >> Technical Support

Fri, Feb 18, 2011 at 8:24:25 PM

4

Site Stats

Members:

1668117

Objects:

22121

Forum Posts:

151721

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.3035

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights