RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

311 Users Online (160 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> File will not open or audit

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Thu, May 27, 2010 at 5:40:42 PM | File will not open or audit

#1

RainaMc


active
RainaMc Avatar

Joined: Mon, Sep 8, 2008
126 Posts
No Rating


When i try to open the file I get "AN UNKNOWN ERROR OCCURED WHILE ACCESSING file name"  When i try to Audit i get the same message.  What the heck?  This has never happened.  I am working on 2010 and have recently upgraded to a 64 bit machine.  Please help!

Raina Mc

 


This user is offline

 

Thu, May 27, 2010 at 5:54:53 PM | File will not open or audit

#2

Typhoon


site moderator|||
Typhoon Avatar

Joined: Tue, May 22, 2007
5921 Posts
4 Stars: 200 Votes


Maybe the File is corrupted and Revit can't deal with that, send the file to Autodesk, maybe they can fix the issue...

 



Edited on: Thu, May 27, 2010 at 1:54:16 PM

-----------------------------------

I Hope and I Wish to LEARN  more, and more, and more.... REVIT

This user is offline

 

Thu, May 27, 2010 at 6:51:53 PM | File will not open or audit

#3

TomDorner


active

Joined: Sun, Apr 25, 2004
1207 Posts
4.5 Stars: 24 Votes


Make sure before submitting to ADSK that it is not a Windows permission problem.  Also make sure you are using the File>Open dialog box and browsing to the location on your new machine.  Also you didn't mention if this is a stand-alone .rvt file, a local file or a central file.  If any of the latter two it is a new ball game.

-----------------------------------

Tom

www.reviteer.com   http://twitter.com/Reviteer

 

This user is offline

View Website

Thu, May 27, 2010 at 7:36:57 PM | File will not open or audit

#4

RainaMc


active
RainaMc Avatar

Joined: Mon, Sep 8, 2008
126 Posts
No Rating


I ran the Audit twice and it still gave me the error message.  Then all of a sudden I was showing the IT guy and it worked.  I have no clue what happened.  I did purg the file and saved an addtional copy just in case.  Hopefully this won't happen again.

 

Thank you,

 


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Cannot Open File

Revit Building >> Technical Support

Tue, Mar 30, 2010 at 2:18:58 PM

4

Audit central file - it's giving error

Revit Systems >> Technical Support

Mon, Nov 30, 2015 at 3:43:50 PM

3

Issues Upgrading Revit File

Revit Systems >> Technical Support

Fri, Jul 12, 2019 at 9:26:06 AM

2

How do you audit? (Revit 2011)

Revit Building >> Technical Support

Wed, Nov 10, 2010 at 10:50:28 PM

2

Revit 2018.2 Strange Messages

Revit Building >> Technical Support

Fri, Apr 27, 2018 at 8:59:16 PM

4

Site Stats

Members:

1651205

Objects:

22098

Forum Posts:

151692

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 27.8327

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights