RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

262 Users Online (128 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Weird tag problem, question mark?

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Mon, May 17, 2010 at 9:39:50 AM | Weird tag problem, question mark?

#1

bengtm


active

Joined: Mon, Mar 8, 2010
37 Posts
3 Stars: 2 Votes


So I'm having this weird problem with tags (I think Tag is the correct translation, in swedish Littera).

 Please see the attached image for getting a view of it!

 

The weird problem is, why will the right of them become a question mark? Because if I right click one of them, and choose "Select all instances", they both get highlighted. (Which would indicate that they should be the same kind of Tags? Which makes me wonder why it becomes a question mark?) 

 

 EDIT: PLEASE SEE POST #7



Edited on: Tue, May 25, 2010 at 6:19:16 AM

Attached Images

77033_Littera_problems.JPG

This user is offline

 

Mon, May 17, 2010 at 9:53:53 AM | Weird tag problem, question mark?

#2

xzavoral


active

Joined: Thu, Dec 17, 2009
56 Posts
No Rating


And if you click on question mark in work space ... can you rewrite it to somethink else in work space?


This user is offline

 

Mon, May 17, 2010 at 1:17:04 PM | Weird tag problem, question mark?

#3

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 353 Votes


Are both doors tagged with the same tag?  It really looks like they are not.

This user is offline

 

Mon, May 17, 2010 at 2:29:02 PM | Weird tag problem, question mark?

#4

bengtm


active

Joined: Mon, Mar 8, 2010
37 Posts
3 Stars: 2 Votes


xzavoral: I can't I noticed I could on the other one but not this one.

 

WWHub: If your refering to type as to "Element Properties" --> "Type", then yes, they both are the same, standard type. (Notice I didn't add, change or remove any types, which is part of why I'm a bit confused over this matter.)


This user is offline

 

Mon, May 17, 2010 at 2:43:18 PM | Weird tag problem, question mark?

#5

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 353 Votes


If the tag is the same tag used on both doors, then these doors are not built the same and the parametrs are not the same, even if they look like they are.   

This user is offline

 

Tue, May 18, 2010 at 7:42:20 AM | Weird tag problem, question mark?

#6

bengtm


active

Joined: Mon, Mar 8, 2010
37 Posts
3 Stars: 2 Votes


In what way should they be built the same to make the parameter work?Because I have single doors, double doors and all kind of doors with this parameter, but it doesn't work with some which I think's weird.

This user is offline

 

Tue, May 25, 2010 at 11:17:14 AM | Weird tag problem, question mark?

#7

bengtm


active

Joined: Mon, Mar 8, 2010
37 Posts
3 Stars: 2 Votes


I don't have a clue what's wrong, and I havn't solved it yet. I've attached a file with the problem, and it would be great if someone could have a quick look and see if they can solve it. Smile

 

EDIT: Please see this link insteaad as its impossible to get a file below 2MB

 

http://www.easy-share.com/1910363548/Doortag problem.rvt 

PS: REVIT VERSION 2011 

Edited on: Tue, May 25, 2010 at 8:29:49 AM

This user is offline

 

Tue, May 25, 2010 at 1:08:05 PM | Weird tag problem, question mark?

#8

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 353 Votes


I'm sorry but I will not donwnload your project.  As I stated, these doors are not built the same and must not be using the same shared parameter or they are not in the same category.  If you wold load 2 window families (one that tags right and one that doesn't) and your tag, we might look at it.

 

ALSO _ PLEASE STATE WHAT VERSION OF REVIT YOU ARE USING.


This user is offline

 

Tue, May 25, 2010 at 1:31:06 PM | Weird tag problem, question mark?

#9

bengtm


active

Joined: Mon, Mar 8, 2010
37 Posts
3 Stars: 2 Votes


I'm sorry.

 

In the file i've uploaded there is a wall with three doors, one normal door which is tagged correctly, and two sliding doors that gives me a question mark. 


This user is offline

 

Wed, May 9, 2012 at 11:52:38 AM | Weird tag problem, question mark?

#10

vasshaug


active

Joined: Tue, Sep 5, 2006
4 Posts
No Rating


Hi,

 

I'm 98 % sure you have two different shared parameters here - one in each door family, and a tag that reports one of them.


This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Blue ? ( question mark) shared parameters [ 1 2 ]

Revit Building >> Technical Support

Mon, Jan 17, 2011 at 7:17:42 AM

21

Material tag and doors

Revit Building >> Technical Support

Mon, May 29, 2006 at 10:04:07 PM

1

Section Mark Flip Problem

Revit Building >> Technical Support

Mon, Jan 29, 2018 at 8:28:45 AM

2

Door tag lables/parameters

Revit Building >> Technical Support

Mon, Jul 10, 2006 at 6:39:50 AM

4

Using the built-in Mark parameter when tagging

Revit Building >> Technical Support

Mon, Nov 25, 2013 at 8:19:04 AM

2

Site Stats

Members:

1442889

Objects:

20773

Forum Posts:

150864

Job Listings:

6

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.8362

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights