RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

298 Users Online (156 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Export Issue from revit to navisworks

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Thu, Apr 15, 2010 at 4:36:58 AM | Export Issue from revit to navisworks

#1

Rams


active

Joined: Fri, Mar 28, 2008
128 Posts
3 Stars: 3 Votes


Hi,

 I am using Revit 2010 & Navisworks Manage 2010.

When we export directly from revit to Navisworks then it cause flashing effects. I have checked all option in Navisworks export setting but no soluton was there.

Also it is exporting a solid wall as single faces... Is there any option while exporting to navisworks.

DWF works fine but i have added desriptions, values which have no meaning to export via DWF


-----------------------------------

Now on the implementation stage....

This user is offline

 

Thu, Apr 15, 2010 at 1:43:49 PM | Export Issue from revit to navisworks

#2

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 356 Votes


Rams, Are you sure there is not "values" in the DWF's.  I see them in Navisworks Freedom

This user is offline

 

Thu, Apr 15, 2010 at 1:47:04 PM | Export Issue from revit to navisworks

#3

Rams


active

Joined: Fri, Mar 28, 2008
128 Posts
3 Stars: 3 Votes


We get only few parameter values. I want to see all the parameters..

-----------------------------------

Now on the implementation stage....

This user is offline

 

Thu, Apr 15, 2010 at 2:14:18 PM | Export Issue from revit to navisworks

#4

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 356 Votes


ARe the values you want shared parameters - only shared export.  Could that be your problem?

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

2016 export Revit files to Navisworks without using Navisworks Exporter.

Revit Building >> Technical Support

Thu, Apr 21, 2016 at 9:53:15 PM

1

Planting/ Trees not appearing correctly in Navisworks with NWC export

Revit Building >> Technical Support

Sat, Jan 20, 2018 at 9:44:33 AM

3

Origin Issues when Exporting to Navisworks

General Discussion >> Revit Project Management

Fri, Jan 13, 2012 at 8:03:14 PM

3

Navisworks Question

Revit Systems >> Technical Support

Tue, Apr 28, 2015 at 6:17:16 PM

2

Navisworks to Revit

Revit Systems >> Technical Support

Thu, Aug 25, 2011 at 4:11:37 PM

1

Site Stats

Members:

1475499

Objects:

21063

Forum Posts:

151026

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 2.6962

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights