RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

255 Users Online (115 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Swap Image | Change Image Link / Reference

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Mon, Apr 5, 2010 at 9:44:08 PM | Swap Image | Change Image Link / Reference

#1

gdmorgan


active

Joined: Mon, Oct 26, 2009
3 Posts
No Rating


I am trying to do something very simple.  I import a JPG file onto a sheet.  I resize it just the way I want it on the page.  Then I decide to change the image for another one, but I want to keep the same size / box /outline that I just set.  Is this possible, and if so, how do you do it?

Thanks!


This user is offline

 

Mon, Feb 28, 2011 at 8:05:03 PM | Swap Image | Change Image Link / Reference

#2

kray


active

Joined: Mon, Nov 23, 2009
4 Posts
No Rating


I'm currently trying to do the same thing.  Is there a solution to this?  I'm using architecture 2010

Edited on: Mon, Feb 28, 2011 at 2:05:44 PM

This user is offline

 

Mon, Feb 28, 2011 at 8:11:51 PM | Swap Image | Change Image Link / Reference

#3

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 356 Votes


I have always imported my new image just above the old so that I could resize it, then drag them both down so the new was in the old location and delete the old.  No other way that I know of.

This user is offline

 

Mon, Feb 28, 2011 at 8:13:11 PM | Swap Image | Change Image Link / Reference

#4

kray


active

Joined: Mon, Nov 23, 2009
4 Posts
No Rating


Thanks WWHub.

This user is offline

 

Tue, May 1, 2012 at 6:42:27 PM | Swap Image | Change Image Link / Reference

#5

pepsiqueen


active
pepsiqueen Avatar

Joined: Thu, Feb 17, 2005
136 Posts
No Rating


as far as i can tell this is still the case, which sucks. I have about 100 photos in a project. each is in its own drafting view so that it can be tagged in various views.  As it turns out, the photos all printed too dark. There is no way to lighten the images in revit (autocad has this feature). so i :

  1. run a batch in photoshop to lighten them all. 
  2. NOW i need to replace all the photos in the revit file. 
  3. i have to go into each view and place the new lighter photo
  4. resize it, 
  5. move it to the right spot
  6. delete the old one. 

I wish there was a way to link in the photos like an XREF so that i just have to click something that says 'update all'. Im using RAC2011, maybe there is a solution to this in a newer version?


-----------------------------------

I'd rather be riding at whistler. or highland. thats good too.

 

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

How do I change the material image?

Revit Building >> Technical Support

Thu, Apr 18, 2013 at 7:31:15 PM

1

Change image render size of perspective photo

Revit Building >> Technical Support

Mon, Dec 12, 2011 at 2:57:11 PM

3

Revit 2010 custom materials - missing like to image map

Revit Building >> Technical Support

Tue, Aug 4, 2009 at 1:00:57 AM

5

Raster Image display

Revit Building >> Technical Support

Fri, Oct 10, 2008 at 11:08:26 AM

5

image parameter?

Revit Building >> Technical Support

Wed, Sep 19, 2018 at 10:25:39 PM

4

Site Stats

Members:

1492689

Objects:

21159

Forum Posts:

151143

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 1.0166

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights