RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

218 Users Online (112 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Logo in titleblock won't print with HP printer

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Wed, Mar 17, 2010 at 9:42:51 PM | Logo in titleblock won't print with HP printer

#1

alex8605


active

Joined: Wed, Nov 7, 2007
4 Posts
No Rating


The logo on my titleblock won't print with my HP Designjet 500 printer.  It will print on a small laser printer and it shows up when I send it to PDF Creator.  I have tried raster/vector changes, and various different settings in the HP print setup.  I can however insert the logo, which is a jpg file, directly onto a sheet.  This is a work around but for each sheet I have to insert the logo, size it, and place it precisely.  I figure it must be a problem with the printer, but since this is a common printer I thought others may have had this problem. 


This user is offline

 

Fri, Mar 19, 2010 at 4:13:11 AM | Logo in titleblock won't print with HP printer

#2

Juzza


active
Juzza Avatar

Joined: Thu, Aug 25, 2005
10 Posts
5 Stars: 1 Votes


I've had problems with using JPEG Logos before, when printing to PDF using a JPEG image our Logo would always look 'hairy', Although I've never had them disappear... I was able to reproduce our logo using filled regions with text over & that solved our problems, if it's possible with yours this could be worth a try??

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Image Missing From Titleblock Once Printed

Revit Systems >> Technical Support

Thu, Apr 12, 2012 at 1:57:20 AM

5

Logo on a Titleblock showing up in negative

Revit Building >> Technical Support

Wed, Oct 31, 2012 at 12:49:50 PM

2

Titleblock parameters / labels

Revit Building >> Technical Support

Tue, Apr 7, 2009 at 5:41:34 PM

0

jpg image won't show when I print titleblock

Revit Building >> Technical Support

Fri, Feb 6, 2009 at 8:51:53 PM

1

Printing Images on my TitleBlock..???

Revit Building >> Technical Support

Wed, Feb 16, 2011 at 4:24:54 PM

4

Site Stats

Members:

1756354

Objects:

22370

Forum Posts:

151876

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.4209

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights