RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

217 Users Online (76 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> General Discussion >> Revit Project Management >> Topo Surface help

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Tue, Mar 16, 2010 at 11:58:38 PM | Topo Surface help

#1

onefstsleepr


active

Joined: Mon, Mar 15, 2010
8 Posts
3 Stars: 1 Votes


So...I new at completely making my own topo surface and am having trouble. I am doing a project with a large house on a lot with landscaping. The house sits atop a flat area with a retaining wall at the back down to the gardens. i was able to make the top ground level, but can not figure out how to make the topo surface change elevation.

So far i have tryed making another topo surface under the first one but i could not get the land to grade from one level to the other using the boundaries i wanted to keep. Then i watched some videos on line that said something about Ref. Planes, the problem is that the button is greyed out and i cant make any reference planes. 

How do i make the land change levels, i think i can do it with the ref. planes but i cant click on it. 

Thanks


This user is offline

 

Wed, Mar 17, 2010 at 9:22:35 AM | Topo Surface help

#2

Kardiff


active

Joined: Fri, Nov 7, 2008
135 Posts
5 Stars: 3 Votes


If you click on your topo and press edit surface all the points will appear, if you click on a point a box will appear in your status bar which you can input an elevational figure in, it's preset on 0, so just type in the value and it'll lift that point to that height.

The use add points to place enough to make your site look correct and give them their correct elevations


-----------------------------------

- Just trying to help out while I wait in the office for my renders to complete

www.danrossiter.co.uk

This user is offline

View Website

Wed, Mar 17, 2010 at 10:50:48 AM | Topo Surface help

#3

onefstsleepr


active

Joined: Mon, Mar 15, 2010
8 Posts
3 Stars: 1 Votes


thank you

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Surface pattern to Topo surface

Revit Building >> Technical Support

Tue, Aug 20, 2013 at 3:50:10 AM

2

Deleted Topo Surface

Community >> Newbies

Fri, Apr 2, 2010 at 8:54:58 PM

5

Topo Surface from autocad into revit

Community >> Newbies

Wed, Oct 14, 2009 at 3:37:25 AM

4

placing a street, vegetation and barrier or railing on topo surface

Revit Building >> Tips & Tricks

Tue, Jan 17, 2017 at 11:47:40 AM

1

lines on topo surface

Revit Building >> Technical Support

Wed, Aug 3, 2011 at 1:37:21 PM

9

Site Stats

Members:

1690351

Objects:

22214

Forum Posts:

151747

Job Listings:

3

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 0.1227

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights