RevitCity.com Logo

Home  |  Forums  |  Downloads  |  Gallery  |  News & Articles  |  Resources  |  Jobs  |  FAQ  |  SearchSearch  |  Join  |  LoginLogin

Welcome !

225 Users Online (90 Members): Show Users Online - Most ever was 626 - Mon, Jan 12, 2015 at 2:00:17 PM

 

Forums

Forums >> Revit Building >> Technical Support >> Edit Default Families

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |

Sat, Jan 23, 2010 at 5:01:13 PM | Edit Default Families

#1

Kardiff


active

Joined: Fri, Nov 7, 2008
135 Posts
5 Stars: 3 Votes


Hiwant to know if there is a way to edit what families get 'autoloaded' into a new projectand if so how would i go about adding and removing families

 So if i have a series of families i usually use; can i get them to appear in my families bar instead of all the families i hardly use

 thanks


-----------------------------------

- Just trying to help out while I wait in the office for my renders to complete

www.danrossiter.co.uk

This user is offline

View Website

Sat, Jan 23, 2010 at 5:01:59 PM | Edit Default Families

#2

Kardiff


active

Joined: Fri, Nov 7, 2008
135 Posts
5 Stars: 3 Votes


sorry; its on Architecture 2010

-----------------------------------

- Just trying to help out while I wait in the office for my renders to complete

www.danrossiter.co.uk

This user is offline

View Website

Sun, Jan 24, 2010 at 2:23:42 PM | Edit Default Families

#3

WWHub


site moderator|||

Joined: Tue, May 16, 2006
13079 Posts
3.5 Stars: 351 Votes


To control what families are there when you create a new project, edit your template or create a new one.  I suggest the latter.  You can read about Templates in yor HELP.

This user is offline

 

Search this ThreadSearch this Thread | Page 1 of 1 |



Similar Threads

Thread/Thread Starter

Forum

Last Post

Replies

Default Elevations of Families

Revit Systems >> Technical Support

Thu, Feb 10, 2011 at 8:43:28 PM

3

Edit Families Within A Project

Revit Building >> Technical Support

Fri, May 2, 2008 at 4:48:38 AM

3

Some families can not be edited,

Community >> The Studio

Sun, Feb 19, 2006 at 4:09:09 PM

2

Crash when trying to move/delete/edit families

Revit Building >> Technical Support

Fri, Apr 6, 2018 at 7:38:07 PM

8

Need to edit the first step of my staircase

Community >> Newbies

Wed, Oct 12, 2016 at 6:40:04 PM

8

Site Stats

Members:

1454947

Objects:

20598

Forum Posts:

150689

Job Listings:

6

Sponsored Ads

Home | Forums | Downloads | Gallery | News & Articles | Resources | Jobs | Search | Advertise | About RevitCity.com | Link To Us | Site Map | Member List | Firm List | Contact Us

Copyright 2003-2010 Pierced Media LC, a design company. All Rights Reserved.

Page generation time: 1.8522

Login

User Name:

Password:

Remember Me  

Forgot Password?

Search Forums

Advanced Search

Search Forums

Advanced Search


Clear Highlights


Clear Highlights